To je to što me zanima!

Šef SDP-a Splita u bolnici, ide kući nakon nekoliko pretraga

Dugogodišnji saborski zastupnik Marin Jurjević će izaći sa Rebra za koji dan te neće propustiti finalnu fazu kampanje te će biti na zadnjim Kukuriku skupovima
Vidi originalni članak

Marin Jurjević, šef splitskog SDP-a, morat će obaviti još nekoliko pretraga prije nego ga liječnici puste iz bolnice. Kako doznajemo, sa zagrebačkog Rebra izaći će za koji dan pa dugogodišnji saborski zastupnik neće propustiti finalnu fazu predizborne kampanje te će biti na posljednjim velikim skupovima Kukuriku koalicije. Jurjević je treći na listi u X. izbornoj jedinici te će vjerojatno dobiti još jedan saborski mandat. 

Kako smo već pisali, Jurjević već dugo ima problema s jetrom te žučnim kamencem. Zbog toga je još prošli tjedan završio na Rebru. Navodno su mu liječnici sugerirali da što prije ode na operaciju, ali Jurjević je želio odgoditi dužu hospitalizaciju dok ne završe izbori. U bolnici je završio jer je u kratkom periodu smršavio 10-ak kilograma. Liječnici su mu savjetovali dijetu, ali on je previše smršavio i oslabio te je završio na pretragama. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • zagrebghost 25.11.2011.

    ne boj se marine, zapleši koje kozaračko kolce ko '90-e i odmah će ti biti bolje. smrt fašizmu, prika! :P

  • tulipanjorgovan 24.11.2011.

    Ako je istina da mu je Kerum zaposlija svastiku u banovinu ne triba se ni vraćat u politiku. Jednom prilikom je Kerum reka da svaki politićar ima svoju cijenu.

  • Camil_1 24.11.2011.

    E moj Marine uvik si radija ka konj i nisi se zna čuvat, ućini pamet i ohani malo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare