To je to što me zanima!

U Croduxu nezadovoljni: Nalaz su prvo dali medijima pa nama

Draga Antić naglasila je kako filtrabilnost na -13 stupnjeva ne govori o tome da je riječ o nekvalitetnom gorivu. Rekla je kako im je znatno pala prodaja na crpkama
Vidi originalni članak

Ministarstvo nas je stavilo na listu onih koji prodaju nekvalitetno gorivo i javnost su o tome obavijestili prije nego su nama poslali inspekcijski nalaz, rekla je izvršna direktorica Croduxa Draga Antić gostujući jutros u emisiji Hrvatskog radija "U mreži Prvoga".

- Godišnje u proračun uplaćujemo milijardu kuna na ime trošarina, zapošljavamo 800 ljudi ... pa i najveći kriminalci dobiju optužni prijedlog - ustvrdila je izvršna direktorica Croduxa.

Naglasila je kako filtrabilnost na -13 stupnjeva ne govori o tome da je riječ o nekvalitetnom gorivu.

Inzistirala je na tome da ZIK ima akreditaciju za uzorkovanje, ali ne i ispitivanje filtrabilnosti te je uzorke trebao poslati u neki drugi laboratorij.

Pomoćnik ministra gospodarstva Ismar Avdagić je rekao da su objavili rezultate tek nakon što su dobili službeno izvješće. Kaže da tankove sa spornim gorivom nisu zapečatili jer djelatnici Ministarstva nemaju te ovlasti.

- Ne želim da se ovo pretvara u obračun Ministarstva s nekim. Cilj je bio zaštita potrošača, riječ je samo o našem redovnom poslu, rekao je Avdagić.

Antić je rekla da je prodaja na Croduxovim benzinskim postajama značajno pala.

Idi na 24sata

Komentari 98

  • Zalac 22.12.2014.

    Ajde bez brige, izgubit će malo love, zatvoriti 1-2 lokacije, otpustiti stotinjak ljudi, ostatku smanjiti plaće za 10-20% i eto ga opet na konju. Tko je u konačnici naj****? Njegovi radnici (i drzava koja je zakinuta za davanja).

  • boo1506 22.12.2014.

    Sjedim jutros ispod šatora na trgu bana Jelačića i jedem adventsku kobasicu pijuckam kuhano vino i u oči mi zapne natpis na vratima ovdje vas grije Crodux.hahaa

  • lotus_1 22.12.2014.

    Koja je ovo glupost. Trebalo bi smijeniti izvršnu direktoricu koja iz ove priče nezna izvuči korist.

Komentiraj...
Vidi sve komentare