To je to što me zanima!

Šefica HSLS-a Adlešić za kampanju unajmila Swift

Adlešić je odbila Touarega koji joj je ponudila autokuća, a Vladimir Jordan iz HSU, zbog svoje je najdraže Škode odbio sve ponude pa i Mercedes
Vidi originalni članak

Gradonačelnica Bjelovara i jedna od donedavnih potpredsjednica Sabora za potrebe predizborne kampanje unajmila je od Auto Pupeka plavi Suzuki Swift. To znači da Hrvatskom neće “krstariti” u dosadašnjem BMW-u 5 na koji ima pravo kao potpredsjednica Sabora.
- Dobili smo ponudu i za Touareg, ali predsjednica ga je odbila. Cijena najma Suzukija još nije definirana. Iznos ćemo imati kad se nakon 20 dana obračunaju dani i prijeđeni kilometri - rekli su iz HSLS-a. Tržišna vrijednost ovog Suzuki Swifta procjenjuje se na otprilike 120.000 kuna.
Predsjednik Hrvatske stranke umirovljenika Vladimir Jordan u kampanji se ne misli vozati limuzinama. Iako su mu nudili automobile, pa čak i Mercedes, Jordan je zbog svoje najdraže Škode odbio sve ponude.
Čelnik SDP-a Zoran Milanović nije bio tako skroman u izboru automobila kojim će krstariti Hrvatskom za vrijeme predizborne kampanje. On je prihvatio velikodušnu ponudu i po zemlji se vozi u unajmljenom Chrysleru.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • sined 30.10.2007.

    daj kome vi bacate krafne u oci

  • miro333 30.10.2007.

    aha, vozit ce se ona u onom audiju iza a swifta ce slepat za sobom da ona moze ulaskom u grad malo profurat suzuki

Komentiraj...
Vidi sve komentare