To je to što me zanima!

Šefica Udruge ravnatelja o divljaku koji je napao učitelja: Roditelji djece prelaze granicu!

Policija istražuje jučerašnji napad na profesora, a do incidenta je navodno došlo kada je profesor uzeo učenici mobitel
Vidi originalni članak

Oštro osuđujem napad na učitelje. Isto tako, moram reći da to nije ni prvi slučaj, a mislim da neće biti ni zadnji u našim školama, s obzirom na to da na neki način roditelji prelaze granice, a od toga da prijete fizički, da su prema svojoj djeci prezaštitnički. A činjenica je da danas učitelji, odnosno svi djelatnici u školi, nemaju adekvatne zaštite. Odavno je srozan ugled učitelja i škola, odavno ne vjeruju roditelji, a i javnost školama i našim učiteljima, pa se tako događaju ove stvari, rekla je za HRT Antonija Mirosavljević, šefica Udruge ravnatelja osnovnih škola.

UPUTIO PODRŠKU PROFESORU Trogirski gradonačelnik osudio napad na profesora: 'Ovo je najgori primjer ponašanja...'

Policija istražuje jučerašnji napad na profesora, a do incidenta je navodno došlo kada je profesor uzeo učenici mobitel. Učenica je tada nazvala tatu koji je ubrzo došao u školu i šakom udario profesora.

- Ono na čemu moramo poraditi je mentalno zdravlje naših učenika, na preventivnim programima koji se već provode u našim školama, međutim, nužno je hitno pojačati djelovanje odgojno-obrazovnog sustava na izgradnji pozitivnih vrijednosti i empatije koja je zapravo u našem društvu nestala - rekla je.

INCIDENT U ŠKOLI Ravnateljica trogirske škole za 24sata: 'Roditelj je ušao u učionicu i nasrnuo na profesora'

Iz policije su priopćili kako su zaprimili dojavu o fizičkom sukobu u obrazovnoj ustanovi oko 12.15 sati. Uhitili su jednog muškarca i doveli ga u službene prostorije, dok je drugi muškarac zatražio liječničku pomoć. Navode da je kriminalističko istraživanje u tijeku.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • krnjelin47 28.03.2024.

    Hdz predstavlja sve što je loše u ovoj zemlji .I učitelje tuku ..

  • broz.mate 28.03.2024.

    Ako su roditelji tolerirali divljastvo, onda ne cudi sto su njihova djeca izgubila svaki oblik postovanja. Nekima treba odgoj manje i liskarenja vise ???

  • TVP 28.03.2024.

    Bez konkretnih i drastičnih kazni za sve takve i slične junačine biti će svakim danom sve gore i jadnije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare