To je to što me zanima!

Šefovi sljedbenici slabe: Vaso iz Sabora, Prgomet u Sabor

Neki su nagađali da će Drago Prgomet, predstavnik urbane, moderne struje u HDZ-u letjeti nakon kritike Milijana Brkića, ali je na kraju Milijan Brkić izletio iz Sabora
Vidi originalni članak

U ponedjeljak navečer šef HDZ-a sazvao je Klub stranke. Od 43 zastupnika pojavilo se njih 30, a deset ih se ispričalo. No nitko od njih trideset nije očekivao da će im šef tada priopćiti nekima šokantnu, a drugima čak očekivanu vijest.

- Jedna od mogućnosti je da će se glavni tajnik Milijan Brkić povući iz Sabora i posvetiti se¸organizaciji lokalnih izbora- rekao je kratko te večeri Tomislav Karamarko. Nitko od članova stranke nije postavio ni jedno pitanje, te se odmah prešlo na druge točke dnevnog reda. No neke je zastupnike više od te vijesti zainteresiralo tko bi Brkića mogao zamijeniti u saborskim klupama. Kako je Brkić, objašnjavaju HDZ-ovci, u Sabor ušao s liste za XI. izbornu jedinicu, odnosno s liste za dijasporu, prema ustaljenoj proceduri trebao bi ga zamijeniti prvi koji je na listi iza njega. A, taj je Drago Prgomet! Zamjenik predsjednika HDZ-a, čovjek koji je na unutarstranačkim izborima HDZ-a podržao Karamarkova protukandidata, Milana Kujundžića, ali i čovjek koji se ne ustručava u javnosti, imenom i prezimenom, kritizirati novo vodstvo stranke. Posljednja kritika išla je upravo na račun Milijana Brkića. Prgomet je jedan od rijetkih koji je javno pozvao Brkića da se povuče iz politike, naravno, kako je rekao, ako su optužbe istinite. 

>>> BIBLIJSKE SLIKOVNICE NA DAR <<<

>> Više pročitajte u 24sataExpressu

Idi na 24sata

Komentari 40

  • CptNemo 09.12.2012.

    Sve prava hrvatska prezimena : Karamarko, Prgomet, Kujundžić, nema šta,kompletna partija mu je s brda, ne samo u glavama nego i doslovno. Jel se oni kakdidiraju za općinsko vijeće Sandžaka možda? Fuj.

  • PapaŠtrumpf 08.12.2012.

    Sve je to hrpa jazavaca, malih pijuna poslušnika koji se boje svoje sjene i nemaju mu... išta učiniti za svoj narod.

  • Hasenfefer 08.12.2012.

    Ak sam dobro shvatio gospodina policajca on bu preskočil diplomski i odmah ide na doktorat. Čak daje instrukcije novinarkama. AJDE, DAJ MENI TI INSTRUKCIJE U ČIŠĆENJU SNIJEGA. LOPATA MI JE U RUKAMA.

Komentiraj...
Vidi sve komentare