To je to što me zanima!

Šegota u Zagrebparkingu na pretresu, odvjetnik potvrdio: 'Ovo je povezano s kućicama'

Prema prvim informacijama kojima raspolažem, tereti ga se za kazneno djelo primanja mita, a vezano uz poslovanje Gradskih groblja, rekao je Vladimir Terešak
Vidi originalni članak

Patrik Šegota je stigao u Zagreb i u pratnji policije otišao u svoj ured u Zagrebparkingu, gdje će se obaviti pretres.

Pogledajte video

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Njegov odvjetnik je u razgovoru potvrdio kako je uhićenje povezano s natječajima oko kućica i građevinskim radovima na groblju.

RASPETLJAVANJE MREŽE U fokusu istražitelja poslovi Šegote i poduzetnika Bukovca koji je počinio samoubojstvo

- Prema prvim informacijama kojima raspolažem, tereti ga se za kazneno djelo primanja mita, a vezano uz poslovanje Gradskih groblja Zagreb, na čijem je čelu on bio ranije. To ima veze s javnim natječajima oko kućica, kao i s nekim građevinskim radovima koji su izvođeni na groblju - rekao je Terešak, piše Dnevnik.hr. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Zagreb1976 14.07.2021.

    On je bivši adezeovac pa je prešao u redove El Čapa 365 dana kriminala da više pokrade

  • moj.zli.brat.blizanac 14.07.2021.

    Ja sam samo "mali" hrvat, a ne "veliki" kao naši domoljubi, ali ozbiljno razmišljam kako ću se, od sramote, deklarirati na popisu stanovništva...nacionalnost? Pingvin

  • Car Mrgud Vazdacenzurirani 14.07.2021.

    U rvackoj, neovisnoj i suverenoj, kriminal je u svakoj i najmanjoj pori... tu ne postoji netko dovoljno potkožen, a da nije pokrao, veleizdao i zatro ovu mizeriju od države i naroda...ovaj  megaglupi narod nije niti zavrijedio imati vlastitu državu, ovo je strahota i  sramota... a na sve ovo, nemamo pravosuđa... što reći?

Komentiraj...
Vidi sve komentare