To je to što me zanima!

Šeks: Bio sam u šoku kad je Sanader rekao da odlazi

Šeks je ponovio da je Sanaderova ostavka bio 'šok' kojim je htio prosvjedovati protiv slovenske blokade pregovora Hrvatske s Europskom unijom
Vidi originalni članak

Sanader je toga dana pozvao nas nekoliko prijatelja i rekao da nakon dugog promišljanja daje ostavku i povlači se s mjesta predsjednika stranke. Bio sam u šoku. Bio mi je to grom iz vedra neba - rekao je Vladimir Šeks u emisiji Nedjeljom u dva. Šeks kaže da su pokušali o tome razgovarati sa Sanaderom, no on je donio čvrstu odluku. I ranije je Sanader, tvrdi Šeks, davao signale 'između redaka' da HDZ treba iznjedriti ljude koji će dalje voditi stranku i državu. Šeks je ponovio da je Sanaderova ostavka bio prosvjed i 'šok' kojim je htio prosvjedovati protiv blokade pregovora Hrvatske s EU i da aktivira procese koji će dovesti do deblokade. Smatra da je Sanader postupio odgovorno i dao drugima šansu da pokušaju riješiti taj problem.
- Govorio sam mu da će nakon ostavke krenuti baražna vatra protiv njega i govoriti mu da je napustio brod. Sanader je rekao da on boriti protiv takvog mišljenja - rekao je Šeks koji vjeruje da će s vremenom drugačije gledati na Sanaderovu ostavku.
Često je zastajkivao i dobro promišljao odgovor na pitanje zašto je smijenjen Vladimir Faber.
- Bolje je da on bude državni tajnik nego ravnatelj policije, jer će bolje obnašati takvu dužnost - rekao je Šeks. Stanković mu je spočitnuo da 'vrijeđa zdrav razum'. Odbacio je tvrdnje da je Sanader morao otići zbog "desničarskog puča u stranci'. Najavio je da će skinuti imunitet bivšem ministru  Rončeviću ukoliko se pokrene zahtjev za istragu.

TREBA JOŠ RAZMISLITI O UMJETNOJ OPLODNJI
- Ne mogu o svemu imati svoje mišljenje - nije Šeks želio odgovoriti je li zakon u krivu što ne dopušta mogućnost umjetne oplodnje vanbračnim partnerima. Rekao je da ipak treba još jednom razmotriti sve argumente prije donošenja tog zakona.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • teodora 12.07.2009.

    Zamislite dočekali smo i taj dan da Vladimir Šeks nema o nečem svoje mišljenje!!!!Žalosno je što je to baš sad !

  • dssddssdsfggdsw 12.07.2009.

    Izgledom i ponasanjem,ovi nasi politicari me podsjecaju na svinje iz Orwellove \"Zivotinjske Farme\". Seks je jedan veliki muljator i lazov, daj bog da i on netkome jednog dana odgovara za svoje zlo prema narodu.

  • gunnerOS 12.07.2009.

    zanimljivo kako niste nista napisali o istoj emisiji dok je appelt bio gost a izribo ih je sve... mozda niste smjeli??

Komentiraj...
Vidi sve komentare