To je to što me zanima!

Šeks i Stanković svjedočit će na suđenju Glavašu

Glavaševa obrana na popis svjedoka stavila je Vladimira Šeksa, novinara Aleksandra Stankovića, Martina Špegelja, Ivana Jarnjaka
Vidi originalni članak

Glavaševa obrana zatražila je da se na suđenju za slučajeve "selotejp" i "garaža" ne sasluša Krunoslav Fehir koji je ranije bio osumnjičenik. Odvjetnici tvrde da je Fehir nezakonito od osumnjičenika postao krunski svjedok, bez da je o tome obaviještena Glavaševa obrana koja nije imala pravo žalbe.
- Fehir je u svjedočenjima, ali i u javnosti sam sebe označio kao počinitelja više kaznenih djela ubojstva - rekao je odvjetnik Dražen Matijević, koji je isto tako tražio da se iz spisa izbaci i  saslušanje zaštićenog svjedoka broj šest. 
Obrana je predložila i svjedočenja predsjednika Hrvatskog sabora Vladimira Šeksa, urednika HTV-ove emisije "Nedjeljom u 2" Aleksandra Stankovića zbog razgovora s Fehirom te Vladimira Fabera, koji je bio na čelu osječke policije za vrijeme istrage.
Među više od pedeset svjedoka predloženi su i bivši ministar obrane Martin Špegelj, bivši ministar unutarnjih poslova Ivan Vekić, nekadašnji pročelnik obavještajnih službi Josip Perković te Gordan Čačić, ravnatelj Vojne sigurnosno-obavještajne agencije. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • diki 18.10.2007.

    Danas gledam Glavaša kao zdravo izgleda u sudnici pa se pitam da li je morao biti stalno u bolmici i na taj način izbječi pritvor a zna se da obični građanin mora za desetak dana van na kućnu njegu. HZZO nema novaca za onog malog iz Babine grede a životno je ugrožen jer je Glavaš naplatio svoj zastupnički staž.

Komentiraj...
Vidi sve komentare