To je to što me zanima!

Šeks o Milanoviću: 'Njegovo ponašanje je koktel psihičkih bolesti, trebalo bi ga smijeniti'

Član Predsjedništva HDZ-a Vladimir Šeks oštro je prokomentirao Milanovićevo ponašanje i ukazao na to da je dosad prekršio temeljna načela Ustavnog poretka
Vidi originalni članak

U razgovoru za RTL, političar Vladimir Šeks komentirao je ponašanje predsjednika Zorana Milanovića unazad nekoliko dana.

Šeks je njegovo ponašanje okarakterizirao kao 'koktel psihičkih poremećaja'.

- Mislim da su simptomi neke psihičke bolesti već visoko uznapredovali. Nisam stručnjak, ali se radi o određenom koktelu određenih poremećaja, paranoje, šizofrenije... - započeo je Šeks.

PRILAGODIT ĆU ODNOS Jandroković: Milanović ima očito poremećaj ponašanja i vjerojatno poremećaj ličnosti

Dodao je i kako je predsjednik u nekoliko navrata već prekršio temeljna načela Ustavnog poretka i pozvao nadležne da pokrenu njegov opoziv.

- Sada predstoji situacija u kojoj postoje na 4 fronta jasno postavljene ustavno-pravne dijagnoze. Prva je to da su se stekli svi uvjeti da se pokrene postupak opoziva sa mjesta predsjednika Republike jer je on očito, osobito u zadnjim nastupima, prekršio Ustav, prekršio temeljna načela Ustavnog poretka. Trebalo bi pokrenuti postupak za utvrđivanje privremene spriječenosti predsjednika Republike da obnaša svoju dužnost - rekao je Vladimir Šeks. 

Podsjetimo, Milorad Pupovac je jučer sazvao konferenciju za novinare i pokazao poruke koje mu je navodno slao Milanović, a nakon toga stigla je i reakcija predsjednika.

REAKCIJA MILANOVIĆA 'Plačibaba Pupovac, ustreptao do ganuća, uz suze, nastavlja s lažima i teškim glupostima'

- Očekivano, nakon urgentnih konzultacija sa svojim principalom, plačibaba Pupovac, ustreptao do ganuća, uz tihu slutnju suza, nastavlja s lažima i teškim glupostima - rekao je Milanović.

- Očajno nekoherentan za jednog profesora lingvistike, pokušava podvaliti idiotariju prema kojoj Predsjednik Republike krši Ustav vršeći pritisak na njega i zastupnika Kajtazija. Prvo, ne uspoređuj sebe s Kajtazijem, crni Milorade. Veljko je ušao u Sabor s tri tisuće glasova. U Republici Hrvatskoj ima deset tisuća Roma. On u toj populaciji ima veći legitimitet nego ja u općoj. Ti s mizernih deset tisuća glasova. Srba je u Hrvatskoj prema zadnjem popisu bilo 200.000, ali dobro znamo da sigurno još sto tisuća naših građana ima porijeklo/identitet koji je u manjoj ili većoj mjeri srpski. Čak deset tisuća ih je odabralo tebe. Ja bih se, na tvom mjestu, figurativno, ubio. Ili zašutio - nastavio je predsjednik o Pupovcu.

Idi na 24sata

Komentari 156

  • KANKAN_1 31.03.2021.

    ... hahahaha koktel priča o koktelima ...

  • 30.03.2021.

    kaze lokađija

  • reverse 30.03.2021.

    Badela koktel kaže alkić

Komentiraj...
Vidi sve komentare