To je to što me zanima!

Šeks će ostati bez policijske pratnje, ministar mora odlučiti

Vladimir Šeks je zbog navodnih prijetnji imao zaštitu o trošku poreznih obveznika i to pet godina dulje od zakonske obveze. Kaže da mu je to bio veliki teret
Vidi originalni članak

Bivši potpredsjednik Sabora Vladimir Šeks će policijskog tjelohranitelja imati još kratko. Dnevnik.hr javlja kako će ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić nakon sigurnosne procjene SOE za sljedeći tjedan sazvati sjednicu savjeta za koordinaciju sigurnosnih službi te će oni donijeti konačnu odluku o Šeksovom tjelohranitelju. Šeks je komentirao kako će biti neobično sretan i zadovoljan ako se procijeni da ne postoji ozbiljna ugroženost njegove sigurnosti.

Vladimir Šeks je zbog navodnih prijetnji imao zaštitu o trošku poreznih obveznika i to pet godina dulje od zakonske obveze. 

- To mi je bio veliki teret i jako sam sretan i zadovoljan da ću se moći slobodno kretati kao ptica - naglasio je Šeks. Još prije deset dana je rekao kako pisane prijetnje smrću i dalje prima, ali ga ni najmanje nije bilo strah, jer je držao kako su prijetnje neozbiljne. Zaključio je kako oni koji namjeravaju nešto napraviti to ne najavljuju.

Idi na 24sata

Komentari 64

  • HERRA 12.04.2012.

    e kad se TERET požali na teret....crni humor

  • user_115830 12.04.2012.

    nemoj Šeki biti tužan, sve mi nekaj govori da ćeš uskoro opet dobiti policijsku pratnju, ali u jednom smjeru, prema Remetincu!!!!!!!!!!

  • JerkoKC 12.04.2012.

    Pa ljudi moji kako možete čovjeka ostaviti bez zaštite,a još mu se uvijek prijeti Vinko Lozić.

Komentiraj...
Vidi sve komentare