To je to što me zanima!

Šeks vikao na Vesnu Pusić i nije dao oporbi da govori

Vesna Pusić iz HNS-a, ljutita jer joj Šeks nije dao da govori, optužila ga je da je svoje mišljenje o ustavnoj tužbi poistovjetio s mišljenjem Odbora
Vidi originalni članak

Vladimir Šeks, predsjednik saborskog odbora za Ustav, smatra da izjavom o skorom rješavanju ustavne tužbe Slavice Banić nije prejudicirao poteze Ustavnog suda. Oporbeni članovi Odbora ranije su ga optužili da je u ime Odbora davao mišljenje o tom slučaju, iako Odbor o njemu nije raspravljao. Šeks je novinarima prošlog tjedna rekao kako će taj slučaj, po njegovim saznanjima, Ustavni sud riješiti u narednih nekoliko dana. Na sjednici u utorak Šeks je objasnio da je zaključak o skorašnjoj presudi Ustavnog suda donio na temelju izjave predsjednice Ustavnog suda Jasne Omejec jer se radi o prioritetnom predmetu. Šeks nije dopustio oporbi da se očituje o ovome pa je odredio stanku. Vesna Pusić iz HNS-a, ljutita jer joj Šeks nije dao da govori, optužila ga je da je svoje mišljenje poistovjetio s mišljenjem Odbora.
- Ma nemojte! Vi ćete me podučavati! Niste kvalificirani za podučavanje te naravi - odbrusio joj je Šeks. Ubrzo se rasprava iz dvorane preselila na saborski hodnik.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • tužni šokac 24.03.2009.

    ma ljudi ljut je nema cuge dajte oprostite mu poslat će mo mušljive iz slavonije bit će sve ok.

  • makarska 24.03.2009.

    glupi alkos. pao u krizu

  • bu_peppa 24.03.2009.

    Gđo Pusić, drugi put ponudite Vladeku \"mirogojca\" i bu Vas pustil da pričate. Bar dok ne iscuri cijela doza.

Komentiraj...
Vidi sve komentare