To je to što me zanima!

Šeks zastupnicima poslao dnevni red sjednice Sabora

Među ostalima, i Branimiru Glavašu, optuženom za ratne zločine u Osijeku 1991., u zagrebačkoj bolnici Dubrava uručen je poziv za sjednicu
Vidi originalni članak

Predsjednik Hrvatskog sabora Vladimir Šeks u petak je, na temelju odluke predsjednika RH Stjepana Mesića, izabranim saborskim zastupnicima dostavio dnevni red konstituirajuće sjednice Sabora, sazvane za 11. siječnja. Nakon izbora novog predsjednika, na konstituirajućoj sjednici izabrat će se Mandatno-imunitetno povjerenstvo, koje će podnijeti izviješće o nazočnim zastupnicima. Zastupnici će potom prisegnuti, te imenovati potpredsjednike, tajnika i zamjenika tajnika Sabora, te izabrati predsjednike, potpredsjednike i članove odbora za Ustav, Poslovnik i politički sustav te za zakonodavstvo.
Među ostalima, i Branimiru Glavašu, optuženom za ratne zločine u Osijeku 1991., u zagrebačkoj bolnici Dubrava uručen je poziv za sjednicu Sabora, potvrdio je Ante Madunić, njegov odvjetnik. Glavaš i dalje ustraje da se u ponedjeljak pojavi na zagrebačkom Sudu, gdje se nastavlja sudski postupak protiv njega i još šest okrivljenika za ratne zločine u Osijeku 1991., kao i na konstituirajućoj sjednici Sabora, rekao je Madunić.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare