To je to što me zanima!

Seksala se s dvojicom dječaka na zadnjem sjedištu svog auta

Majka dvoje djece iz Michigana mogla bi dobiti do 15 godina zatvora zbog seksualnog odnosa s dvojicom tinejdžera nakon što ih je prošlog ljeta zavela na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Brooke Lajiness (38) proglašena je krivom u procesu koji se vodio protiv nje u američkoj državi Michigan. Za seksualni donos s 14-godišnjakom i 15-godišnjakom dobit će kaznu zatvora od 4 godine i 9 mjeseci do najviše 15 godina.

Kada su joj dali priliku da govori prije izricanja presude, radnica salona ljepote emocionalno je nastupila nazvavši svoj činom najvećom greškom u životu. Kazala je i kako je svojoj obitelji uzrokovala veliku bol te da je boli to što neće biti u mogućnosti odgajati svoju djecu.

- Bojim se da će moja odsutnost utjecati na obitelj. Zadnja dva mjeseca bilo mi je najteže gledati kako sve ovo emocionalno uništava ljude oko mene - kazala je.

Na sudu je govorila i majka jednog od tinejdžera s kojima je Lajiness imala odnos. Kazala je kako je njezin sin trenutačno na terapiji zbog 'emocionalne i psihološke štete' koje mu je nanio njezin čin.

- Tvoj čin će utjecati na mog sina i na njegove odnose s drugim ljudima ljudima do kraja njegova života - kazala je.

Osuđeničin muž stao je u obranu svoje supruge te se požalio sudu kazavši da je za njezine akcije kriva nesanica.

Sudac je žalbu odbio kazavši da je svjesno spavala s tinejdžerima prethodno ih zavevši slanjem nagih fotografija te dodao da bi joj kazna bila još veća da ima kriminalnu prošlost.

Istraga je pokazala da je Lajiness seksualne odnose s dvama tinejdžerima imala na stražnjem sjedištu svog automobila parkiranom na prilazu, a priznala je da se to dogodilo 15 puta. Uhitili su je nakon što ju je prijavila majka tinejdžera tvrdeći da je Lajiness spavala s njezinim maloljetnim sinom.

Pokazalo se da je jednom od njih nage fotografije počela slati dok je ovaj bio još u osnovnoj školi, a odnose je s njim počela imati u ljeto prije nego što je upisivao srednju školu, piše Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 113

  • klokan1609 17.08.2017.

    da mi majka prijavi tako nešto, odrekao bi se majke

  • plutarh 16.08.2017.

    "emocionalno im je naškodila"....al to su skužili tek nakon 15. -og puta ....Zašto mene ne stave u porotu na ovako glupo sročenim procesima !?

  • 15.08.2017.

    Ovoj se gadno prijebalo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare