Obavijesti

News

Komentari 113

Seksala se s dvojicom dječaka na zadnjem sjedištu svog auta

Seksala se s dvojicom dječaka na zadnjem sjedištu svog auta

Majka dvoje djece iz Michigana mogla bi dobiti do 15 godina zatvora zbog seksualnog odnosa s dvojicom tinejdžera nakon što ih je prošlog ljeta zavela na društvenim mrežama

VIDEO

Brooke Lajiness (38) proglašena je krivom u procesu koji se vodio protiv nje u američkoj državi Michigan. Za seksualni donos s 14-godišnjakom i 15-godišnjakom dobit će kaznu zatvora od 4 godine i 9 mjeseci do najviše 15 godina.

Kada su joj dali priliku da govori prije izricanja presude, radnica salona ljepote emocionalno je nastupila nazvavši svoj činom najvećom greškom u životu. Kazala je i kako je svojoj obitelji uzrokovala veliku bol te da je boli to što neće biti u mogućnosti odgajati svoju djecu.

- Bojim se da će moja odsutnost utjecati na obitelj. Zadnja dva mjeseca bilo mi je najteže gledati kako sve ovo emocionalno uništava ljude oko mene - kazala je.

Na sudu je govorila i majka jednog od tinejdžera s kojima je Lajiness imala odnos. Kazala je kako je njezin sin trenutačno na terapiji zbog 'emocionalne i psihološke štete' koje mu je nanio njezin čin.

- Tvoj čin će utjecati na mog sina i na njegove odnose s drugim ljudima ljudima do kraja njegova života - kazala je.

Osuđeničin muž stao je u obranu svoje supruge te se požalio sudu kazavši da je za njezine akcije kriva nesanica.

Sudac je žalbu odbio kazavši da je svjesno spavala s tinejdžerima prethodno ih zavevši slanjem nagih fotografija te dodao da bi joj kazna bila još veća da ima kriminalnu prošlost.

Istraga je pokazala da je Lajiness seksualne odnose s dvama tinejdžerima imala na stražnjem sjedištu svog automobila parkiranom na prilazu, a priznala je da se to dogodilo 15 puta. Uhitili su je nakon što ju je prijavila majka tinejdžera tvrdeći da je Lajiness spavala s njezinim maloljetnim sinom.

Pokazalo se da je jednom od njih nage fotografije počela slati dok je ovaj bio još u osnovnoj školi, a odnose je s njim počela imati u ljeto prije nego što je upisivao srednju školu, piše Daily Mail.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 113
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

Održali govore: Zoran Milanović pozdravio Plenkovića i čestitao svima u nabavci aviona Rafalea
VIDEO: STIGLO ŠEST BORBENIH AVIONA

Održali govore: Zoran Milanović pozdravio Plenkovića i čestitao svima u nabavci aviona Rafalea

Milanović je čestitao svima koji su sudjelovali u nabavi Rafalea. Podsjetio je na Rudolfa Perešina i ostale pilote koji su "dali čudo" u vremenima stvaranja države.
HDZ ima većinu koja će izabrati Jandrokovića za šefa Sabora? Propada oporbeni plan SDP-a...
IZBORNE KALKULACIJE

HDZ ima većinu koja će izabrati Jandrokovića za šefa Sabora? Propada oporbeni plan SDP-a...

Iako se SDSS i Domovinski pokret zasad isključuju iz koalicije, podrška HDZ-ovu Gordanu Jandrokoviću za predsjednika Sabora ne bi trebala biti upitna ni s jedne strane. Time bi HDZ napravio veliki korak i prema vladi...