To je to što me zanima!

Seksi noge Melanije Trump i hrpa šarolikih likova: Ovo su scene s Trumpove kandidature

Voditelj je Trumpa najavio kao budućeg predsjednika, a ovaj je govor započeo napadom na Joea Bidena. U publici su tipovi ozarenih lica i istančanog modnog izričaja upijali svaku njegovu riječ
Vidi originalni članak

Donald Trump najavio je da će se kandidirati za predsjednika 2024. godine. Ispunio je svu potrebnu papirologiju i u govoru pred svojim pristašama najavio je veliki povratak. 

Uz njega je bila Melania, a u publici podosta šarolikih tipova, od onih koji su od Trumpova imena na majicama imali križeve do napola obrijanih likova i žena s torbicama na kojima je pisalo MAGA (Make America Great Again).

Voditelj je Trumpa najavio kao budućeg predsjednika, a ovaj je govor započeo napadom na Joea Bidena.

Pa se malo hvalio.

- U kratke četiri godine svima je bilo super. Svi su prosperirali. Naša ekonomija se oporavljala kad sam napustio ured. A sad smo nacija u padu. Biden je doveo SAD na rub nuklearnog rata sa svojim rukovanjem konflikta u Ukrajini. Čak i danas je raketa, vjerojatno iz Rusije, završila u Poljskoj. Ljudi su ljuti. Nisu sretni. Jako, jako su ljuti. Pobijedit ćemo radikalne lijeve Demokrate koji pokušavaju državu uništiti iznutra. Osjećam toliko ljubavi tu. Kandidiram se kako bi Ameriku opet napravio velikom i sjajnom - rekao je oduševljenoj okupljenoj masi Trump, kojem će to biti treći predsjednički izbori u političkoj karijeri. 

U premijernima je odnio pobjedu te postao predsjednikom, dok je 2020. izgubio od Joe Bidena, sadašnjeg predsjednika Sjedinjenih Američkih Država.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • zeleni-zub 17.11.2022.

    Šaroliki likovi su tradicija u Americi tijekom ovakvih događanja, nije to karakteristika Trumpa, niti je to od jučer. Izborne kampanje u Americi su generalno parada kiča, to je tako oduvijek tamo. Kako volite manipulirati

  • Miške 16.11.2022.

    Kramp te lijepe noge ima samo kao modni dodatak, on je Pajo Patak.

  • Let's Go Brendon 16.11.2022.

    Ajde jedan pozitivan članak o Melaniji, sjetite se kolko je bilo članaka da je Trump gotov a evo ga on se još gega... 🤭

Komentiraj...
Vidi sve komentare