To je to što me zanima!

Seksi smetlarka hit je na netu: 'Mogla bih se slikati čak i gola'

Bilo da pozira u narančastoj uniformi, trapericama ili kupaćem kostimu, Rita Mattos uvijek izaziva oduševljenje. Zahvaljujući svojim fotkama postala je miljenica nacije
Vidi originalni članak

"Seksi čistačica" - taj je nadimak dobila smetlarka iz Rio de Janeira nakon što je na društvenim mrežama objavila svoje zanosne fotografije koje su se vrlo brzo počele širiti i preko WhatsAppa. Bilo da pozira u narančastoj uniformi, trapericama ili kupaćem kostimu, Rita Mattos uvijek izaziva oduševljenje. 

Rita je zbog popularnosti dobila priliku progovoriti i za brazilske medije. Za jedan tabloid izjavila je kako bi se slikala gola da joj se ukaže prilika i dodala: 'Ljudi se iznenade kad vide lijepu djevojku koja radi kao čistačica ulica. Govore mi da mogu naći bolji posao, ali ja se pitam zašto bi smetlari, trebali nužno biti ružni? To su predrasude, ponosna sam na svoj posao. On je težak, ali zna biti i zabavan'. 

Rita se svakoga dana ustaje u 4.20 ujutro, a njena smjena traje punih 12 satiRita je inače u vezi već sedam godina, a dečko joj je isto smetlar. 

Prije nego je otkrila svoje adute nije ni sanjala da će postati miljenica nacije.  

Idi na 24sata

Komentari 97

  • lovac1234 22.07.2015.

    e ako ovako nastavi više neće biti čistačica nego kao fol neki model, možda snimi i neki pornić ,jedno je sigurno na tom je putu cilj joj nije samo tako se falit slikama bez veze, a i rekla je sama da bi se rado skinula gola.

  • batmon 22.07.2015.

    a kod nas se dignu u 6 ociste 4 papirica s poda popiju 3 kave opet 4 papirica ociste i u podne vec su na putu za doma

  • kamijon555 21.07.2015.

    dal bi da me pomete

Komentiraj...
Vidi sve komentare