To je to što me zanima!

Seksualno je zlostavljao curu: Prije seksa je bušio kondome

Kanada: Cura je Craiga prijavila policiji. Protiv njega su podigli optužnicu i sudilo mu se više od šest godina. Vrhovni sud je odbio žalbu i osudio ga na 18 mjeseci zatvora
Vidi originalni članak

Craig Jaret Hutchinson iz Kanade osuđen je na 18 mjeseci zatvora za seksualno zlostavljanje jer je bušio kondome prije nego je imao seksualni odnos sa svojom partnericom. Na tu je ideju došao 2006. godine jer je mislio da će spasiti njihovu vezu ako ona ostane trudna. 

Djevojka ostala trudna, pa pobacila i prijavila ga policiji

Djevojka, čiji identitet nije otkriven, je ostala trudna, a onda joj je Craig u porukama koje joj je slao na mobitel priznao što je napravio. 

Djevojka je pobacila. Craiga je prijavila policiji. Protiv njega je podignuta optužnica. Sudilo mu se više od šest godina. Sada je Vrhovni sud odbio njegovu žalbu i poslao ga u zatvor na 18 mjeseci, piše u petak CBC.  

Idi na 24sata

Komentari 201

  • malumunjena 11.03.2014.

    ame budale :))

  • bascarsija 08.03.2014.

    nema goreg kad si netko zamisli da cura ili dečko mora biti njihov pod svaku cijenu pa onda djetetom ga želi vezati uz sebe,ako se netko ne želi ploditi s vama,prihvatite to! ali eto ovaj je dobio kaznu i ostao je bez plana,možda će dripcima i tukama koje imaju slične planove doći u glavu da mogu odgovarati zbog takvih postupaka!

  • korisnik bez imena 08.03.2014.

    kaj pa je onda bila u vezi s njim ak ga toliko prezire

Komentiraj...
Vidi sve komentare