To je to što me zanima!

'Selena nije patila': Mišiću su potvrdili kaznu od 15 godina

Edi Mišić počinio je 'obično', ali krajnje podmuklo ubojstvo. Tužiteljstvo nije uspjelo dokazati da je počinjeno posebno okrutno ubojstvo jer Selena nije bila pri svijesti
Vidi originalni članak

Vrhovni sud potvrdio je presudu Ediju Mišiću od 15 godina zatvora za ubojstvo Meksikanke Selene Graciado Macedo (31) u kolovozu prošle godine na splitskom Marjanu. Dobio je maksimalnu kaznu za 'obično' ubojstvo, ali su ga okvalificirali kao krajnje podmuklo, piše Slobodna Dalmacija.

Predsjednik sudskog vijeća Vladimir Živaljić obrazložio je kako tužiteljstvo nije uspjelo dokazati da je počinjeno posebno okrutno ubojstvo jer žrtva nije bila pri svijesti pa nije ni patila u trenutku ubojstva.

- Na komadiću crne samoljepljive trake pronađeni su tragovi papilarnih linija Edija Mišića, a biološkim vještvom su njegovi tragovi pronađeni na rukavicama u ruksaku te na Seleninoj haljini. Već iz tih dokaza je bilo jasno kako je Mišić imao veze s tim ubojstvom - rekao je sudac. Međutim, sud nije uspio utvrditi jesu li Selena i Edi komunicirali prije ubojstva. 

Idi na 24sata

Komentari 97

  • true love 07.06.2014.

    nije nije patila....a di ćeš lipše nego kad ti rižu glavu

  • jdn 05.06.2014.

    ljepa nasa

  • LebronPetrovic 05.06.2014.

    Nije patila. Sad se još i Boga igraju ! Sramota ! Kaj ga budu proučavali ko Michael Mayersa ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare