To je to što me zanima!

Seljaci će traktorima blokirati ceste u šest županija u zemlji

Blokirat će ceste u Požeško-slavonskoj,Virovitičko-podravskoj, Bjelovarsko-bilogorskoj, Koprivničko-križevačkoj, Varaždinskoj te Zagrebačkoj županiji
Vidi originalni članak

Seljaci će u ponedjeljak ponovno svojim traktorima blokirati ceste diljem Hrvatske, točnije u šest županije. Prosvjed su isprav najavili za 1. ožujka, no datum su pomaknuli. Složni u svojim zahtjevima ističu kako ovoga puta traktori ostaju na cestama dok im se ne ispune svi njihovi zahtjevi. Dragutin Dukić je za tportal izjavio da će u ponedjeljak u 11 sati seljaci blokirati ceste u Požeško-slavonskoj,Virovitičko-podravskoj, Bjelovarsko-bilogorskoj, Koprivničko-križevačkoj, Varaždinskoj i Zagrebačkoj županiji. Seljaci su na svoj dugački popis stavili devet zahtjeva. Što to točno seljaci traže pročitajte ovdje.

Idi na 24sata

Komentari 85

  • mellifera196666 07.03.2011.

    Prvo treba otpustiti pola državne birokracije u poljoprivredi. Lani su još dodatno zapošljavani (ARKOD,poljoprivredna komora).Drugo,ne može poljoprivrednik koji godišnje dobije 100.000,oo kuna raznih poticaja biti prijavljen na zavodu za zapošljavanje kao nezaposlen.Jedan član obitelji(muž ili žena) zaposli se u državnoj službi ili kod privatnika,dobije porezne olakšice,oslobođena obitelj plačanja participacije za zdravstvo i dobiva se dječji doplatak u maksimalnom iznosu.Poznajem nekoliko takvih primjera.

  • kalistoli 07.03.2011.

    Dok nema seljak ,neće imati ni ostali...

  • user_56366 07.03.2011.

    Sve je to lipo i krasno al na kraju čemo sjebat sami sebe i otjerat sve šta nan je moglo doč na ljeto i popuni bar malo proračuna. Al dobro na kraju se valjda mrtvi broje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare