To je to što me zanima!

Seljaci: M. Petir je lagala, nismo se ničega odrekli

Mljekari i ratari iz Osječko-baranjske županije u utorak su demantirali izjavu Marijane Petir (HSS) da su se seljaci dobrovoljno odrekli poticaja
Vidi originalni članak

Nakon što je u ponedjeljak u Saboru HSS-ova zastupnica Marijana Petir rekla da su se seljaci dobrovoljno odrekli isplate ostatka poticaja, njezinu su izjavu u utorak demantirale Udruga mljekara Osječko-baranjske županije i Udruga ratara Donji Miholjac. Članovi tih udruga očekuju sve što su im na pregovorima u lipnju obećali sadašnja premijerka Jadranka Kosor te potpredsjednik Vlade Damir Polančec, a to uključuje i isplatu poticaja u cijelosti. U službenom demantu, predstavnici spomenutih udruga najavili su blokadu cijele Hrvatske i svih graničnih prijelaza ako se dana obećanja ne ispune.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • fortuna 28.07.2009.

    meni je u tome naj tužnije što jedan seljak na svoje žuljevite ruke dobiva 85 lipa za kilogram pšenice s poticajem je nešto više a ja plaćam 7 kuna za kilogram kruha .A HSS I Petirka nadam se vidjet će na idućim izborima šta seljaci misle o njima ! !!!

  • riltek 28.07.2009.

    ja ne pričam o radu kao o tvom \"radnom mjestu\". Nego o općenitom radu koji ide u tvoju korist. Tu te nitko ne može zakinut za lovu! Znači ne pričam o \"NOVCU\"!!

  • edvardito 28.07.2009.

    seljaci moji samo naprijed nema predavanja m..t.r im j..b..m blokirajte cijelu hrvatsku na par dana pa cemo vidjeti sta ce onda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare