To je to što me zanima!

Šemso Tanković potvrdio da će podržati Sanadera

Predstavnik bošnjačke nacionalne manjine Šemso Tanković u izjavi za HTV potvrdio je da bi sporazum s HDZ-om trebao potpisati ubrzo
Vidi originalni članak

Predstavnik bošnjačke nacionalne manjine Šemso Tanković u izjavi za HTV potvrdio je da bi sporazum s HDZ-om trebao potpisati za dva, tri dana. Ranije tijekom dana Tanković je izjavio kako će SDAH krenuti u pregovore s HDZ-om neovisno o ostalim manjinama jer njihovo najvažnije pitanje - objedinjavanje Muslimana i Bošnjaka pod bošnjačkim imenom - nije ušlo u popis zajedničkih pregovaračkih zahtjeva manjina. Tanković je potpisao predizborni sporazum sa SDP-om, ali je poslije izbora kazao da neće biti u oporbi.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • hrvojeo 20.12.2007.

    Samo bih prethodne komentatore pitao da li bi bilo normalno da Šemso koalira sa SDP-om i zašto bi ta koalicija bila normalna, a ova ne? Šemso odgovara svojim biračima, muslimanima, ako s HDZ-om može izvući maksimum onda je normalno da uđe u koaliciju.

  • muskarac 20.12.2007.

    mislim da bi bilo najbolje da sve te manjine odu svako svojoj kući pa nek kake po svojim državama...... ser.... se ja na sve njih

  • Hercegovkica 20.12.2007.

    Ma joj muka mi je od tih manjina, ali me najviše živciraju ti koji su tobože potpisali s SDPom, a sad kad je HDZ dobio, su promijenili ploču!Tek mi je sad jasna ona izreka: Muslimani, ko\' list na grani, sad na jednoj, sad na drugoj strani!

Komentiraj...
Vidi sve komentare