To je to što me zanima!

Šerbedžija došao na prosvjed i oduševio okupljene Sarajlije

Skandiranjem njegovog imena, uz poruku "Na muci se poznaju junaci", prosvjednici su dočekali glumca. Njegovo pojavljivanje dočekano je s posebnim emocijama
Vidi originalni članak

Među prosvjednicima koji više od 15. dana na ulicama Sarajeva prosvjeduju, u subotu se pojavio glumac Rade Šerbedžija. Kod starijih Sarajlija njegovo pojavljivanje je dočekano sa posebnim emocijama, s obzirom da je Šerbedžija bio i sudionik velikih antiratnih demonstracija održanih u Sarajevu u travnju 1992. koji su bili posljednji krik mira, i nakon kojih je počeo rat u BiH.

-Tada je počeo rat, ali sada je drugo, došao sam da podržim ljude koji žele da kažu da im nije dobro, koji žele da nešto promijene, i zato sam ovdje -  kazao je novinarima Šerbedžija.

Skandiranjem njegovog imena, uz poruku "Na muci se poznaju junaci", prosvjednici su dočekali slavnog glumca.

Nakon što su prosvjedi u Sarajevu počeli 7. veljače kada su u velikim nemirima spaljeni zgrada Predsjedništva BiH, Kantona Sarajevo i Općine Centar, svakodnevno traju prosvjedi na kojima građani traže promjene. Organizirali su se i u Plenum s kojeg su Skupštini Kantona upućeni konkretni zahtjevi, a jedan od njih je i formiranje ekspertne vlade nakon što je prošla pod pritiskom prosvjeda podnijela ostavke.


Idi na 24sata

Komentari 108

  • jožek2 23.02.2014.

    Rade Šerbeđija je bio u Sarajevu i 1992 na velikom antiratnom skupu Sarajlija te im dao podršku a zatim ubrzo je poćeo najkrvaviji rat na području bivše države, sad se bojim da se povjest ne ponovi,,,,,

  • 23.02.2014.

    Bio je poslovno u BiH, došao čoek po nagradu, pa se malo prošetao, a teško ga uočit sa tim kaubojskim šeširom....

  • bopozopo 23.02.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare