To je to što me zanima!

Serijski cjepiša iz Indije: '12 puta sam se cijepio. Htio sam se osjećati bolje i riješiti bolova'

Indijac (84) je primio 12 doza tijekom 11 mjeseci, a u jednom danu se cijepio dva puta u razmaku od pola sata. Zbog svega ga čekaju kaznene prijave, a on tvrdi da se osjeća odlično nakon ovolikog broja doza
Vidi originalni članak

Brahamdev Mandal (84) iz Indije ilegalno se cijepio protiv korone čak 12 puta u manje od godinu dana, prije nego su ga ulovile vlasti. Mandal je, piše Daily Mail, primio ovih 12 doza tijekom 11 mjesec, a dvije je čak dobio unutar pola sata istog dana.

Ispričao je kako se htio osjećati bolje tijekom pandemije i tvrdi da su ga ove višestruke doze riješile bolova u zglobovima. 

Na dodatne doze se prijavljivao koristeći tuđe osobne iskaznice i laganjem zdravstvenim radnicima, a zbog svega ga sada čeka niz prijava. 

Vlasti su pokrenule istragu oko toga kako je ovaj Indijac uspio toliko puta zlorabiti sustav, ali i navodi se da bi zbog njegove dobi mogli biti blaži prema njemu.  

ZA RIJEČ SE JAVIO I CAPAK Izrael stanovnike cijepi već 4. dozom, Markotić ih pitala je li to nužno obzirom na imunitet

- Primio sam cjepiva i svima preporučujem da ih prime - hvali se Mandal koji tvrdi da pomaže kod boli u leđima i da se nije prehladio otkad se počeo cijepiti. 

Prema njegovim vlastitim riječima, devet puta se cijepio koristeći vlastite podatke. Za BBC je ispričao da je putovao na različita cijepna mjesta u okrugu u kojem živi.

Liječnici su upozorili da se radi o ogromnoj rupi u sustavu, koja se mora zatvoriti, a za BBC su ispričali i da eventualne nuspojave zbog ovolikog broja doza ne bi trebale biti ozbiljne.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Piver 12.01.2022.

    Cjepio se ali s kojim cjepivom zasto to ne pise? Indijci takodjer proizvode svoja cjepiva to netreba spomenut jel? It's currently using only three - Covishield, Covaxin by Indian firm Bharat Biotech and Russian-made Sputnik V - for its vaccination drive. Of these, Covishield accounts for over 90% of the doses given so far. ______Dakle nema mrna kojih se toliko forsira u zapadnom svijetu.

  • Ekscem 12.01.2022.

    Navukao se kao neki na cigarete.

  • Čistokrvni gmo free 12.01.2022.

    Cijepiš se ne valja, ne cijepiš se opet ne valja kome i kako ugoditi više 🤭

Komentiraj...
Vidi sve komentare