To je to što me zanima!

"Šešelj je ozbiljno bolestan, a priče da je dobro su glupost"

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Liječnički konzilij u Beogradu čeka rezultate nalaza kako bi odlučili hoće li odmah operirati ratnog zločinca kojem je rak debelog crijeva metastazirao na jetru
Vidi originalni članak

Milorad Bojić, koordinator peteročlanog liječničkog tima koji skrbi o Vojislavu Šešelju, kazao je da se idućih dana očekuje odluka o daljnjim koracima u liječenju ratnog zločinca, odnosno o operaciji. 

Kazao je da su mu izvadili laboratorijske analize, napravili snimanja skenerom i kolonoskopiju, a nakon što stignu rezultati biopsije, odlučit će hoće li mu odmah operirati jetru i staviti ga na kemoterapiju. 

Naime, Šešelj ima rak debelog crijeva i metastaze na jetri, a Bojić tvrdi da ima i problema s plućima, ugrađenim pacemakerom te konstantnu temperaturu između 37,5 i 38 stupnjeva Celzijusa. 

- Šešelju su utrostručene vrijednosti markera za tumor, ima dvije metastaze na jetri i pronađena su nova četiri polipa na debelom crijevu, od kojih je jedan karcinom. Da je Šešelj ostao u Haagu imao bi novi karcinom debelog crijeva koji bi metastazirao. Šešelj je ozbiljno bolestan, a priče da je zdrav i da mu nije ništa su gluposti, kazao je Bojić, a prenosi HRT.

Idi na 24sata

Komentari 235

  • boban10_1 05.12.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • boban10_1 05.12.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • DubravkaGalović 05.12.2014.

    Bolestan je dovoljno da besprijekorno sije mrznju i strah oko sebe. Nemam ni milosti ni razumijevanja za covjeka koji je tolike ljude zavio u crno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare