To je to što me zanima!

Šešelj: Jedino Kolindu neću dirati, sviđa mi se sve na njoj

Poručio sam joj da izbaci krevet iz odaje u kojoj ćemo biti i da madrace stavi na pod jer mojih 130 kila i njenih 120 zajedno nijedan krevet ne može podnijeti, rekao je Šešelj
Vidi originalni članak

Iako je MUP Hrvatske donio odluku o zabrani Šešeljevog ulaska u zemlju sljedećih 20 godina, on svejedno ne odustaje te tvrdi da će 21. travnja biti u Zagrebu.

"Odlučio sam ići. Lako bih ja podnio ovu zabranu da nije moje drage Kolindice. Jer kako će mi ona izgledati poslije 20 godina. Tražit ću u ponedeljak putovnicu", rekao je Vojislav Šešelj.

"Ja se više bavim kadrovskom politikom u Hrvatskoj nego u Srbiji, jedino Kolindu neću dirati. Sviđa mi se sve na njoj. Izjavio sam nedavno - kad dođem u Zagreb, poručio sam joj da izbaci krevet iz odaje u kojoj ćemo biti i da madrace stavi na pod jer mojih 130 kila i njenih 120 zajedno nijedan krevet ne može podnijeti", rekao je Šešelj za Press TV.

Idi na 24sata

Komentari 193

  • yingyang 06.04.2016.

    joj ne mogu vjerovati sta ovaj seselj pise,to je nesto strasno.

  • marinero h 06.04.2016.

    najbolje da 24 sata postavi za seselja jedan ""JOGI"" u svoju redakciju pa ce dobivat informacije iz prve ruke ... sramite se da ponizavajucu medijsku pozornost dajete ovoj zivotinji od covjeka

  • sp analiticar 06.04.2016.

    ovi novinari stvaro jos nista nisu naucili

Komentiraj...
Vidi sve komentare