To je to što me zanima!

Šešelj opet u bolnici, električni impulsi ga spasili od smrti

Haaški optuženik u petak ujutro ponovno je prebačen u bolnicu izvan tribunala nakon što mu je ugrađeni defibrilator tijekom noći izazvao šest električnih impulsa
Vidi originalni članak

Haaški optuženik Vojislav Šešelj u petak ujutro ponovno je prebačen u bolnicu izvan tribunala nakon što mu je ugrađeni defibrilator tijekom noći izazvao šest električnih impulsa da bi spriječio iznenadnu smrt od ubrzanog srčanog ritma, prenose Nezavisne novine.

Iz Šešeljeve Srpske radikalne stranke, koja je i izvijestila o hospitalizaciji, poručuju kako Haaški tribunal i dalje ugrožava Šešeljev život s konačnim ciljem izazivanja smrti jer namjerno odugovlači s rješavanjem problema jedne neispravne elektrode na defibrilatoru.

Šešelj, kojega se u Haagu tereti za zločine protiv čovječnosti te kršenje zakona i običaja ratovanja, danas se trebao pojaviti u sudnici na statusnoj konferenciji u predmetu za nepoštivanje suda, ali ona je otkazana do daljnjeg. Idućeg bi tjedna trebao dati svoju završnu riječ na suđenju u glavnom predmetu.

>>> Više pročitajte na Večernji.hr

Idi na 24sata

Komentari 33

  • lisce 10.03.2012.

    eto ti ga na...baš je zločest taj haški tribunal...čovjeku namjerno ugrožavaju život...sram ih bilo...najbolje bi bilo da tamo nestane struje..na kratko..pa daj tribunal ne može ugrožavati "život junaku"...nek ga puste kud je krenuo..u pakao ravno...

  • sosqe 10.03.2012.

    neka odlezi do zadnjeg dana i kada izade sav sretan ko starkelja e onda neka ga rascerupaju ko kokos..drugo nije ni zasluzio..

  • o-o 10.03.2012.

    šešelj se lijepo neki dan izrugivao sucima: "ako umrem, bit će to od smeha!" ugl, fino je on to uobličio, na žalost ostalo sam zaboravila ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare