To je to što me zanima!

Šešeljev povratak u Beograd odgođen je zbog pacemakera

Kako objašnjava Milovan Bojić, član liječničkog tima koji je obišao Šešelja u Haagu, on ima posebnu vrstu pacemakera koji se prije odlaska mora uskladiti
Vidi originalni članak

Dolazak Vojislava Šešelja na privremenu slobodu u Srbiju odgođen je zbog  manje medicinske intervencije kojoj mora biti podvrgnut prije puta, doznaju beogradske Večernje novosti.

Liječnici u Nizozemskoj moraju uskladiti  pacemaker koji je prije dvije i pol godine ugrađen optuženom za ratne zločine u Hrvatskoj, BiH i Vojvodini.

Kako objašnjava Milovan Bojić, član  liječničkog tima koji je obišao Šešelja u Haagu, optuženik ima kardioverter defibrilator, posebnu vrstu pacemakera koji se prije odlaska iz Nizozemske mora uskladiti. 

- Riječ je o uređaju koji je programiran tako, da u slučaju kada dođe do  zastoja u radu srca, pošalje impuls i ponovo ga pokrene - objašnjava Bojić.

Idi na 24sata

Komentari 96

  • TVRDOGLAVI SVABO 10.11.2014.

    Pustanje zlocudnog uma monstruma fasiste naciste brato ubice na slobodu gdje je ta evropa i pravda?????????????

  • TVRDOGLAVI SVABO 10.11.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Jashari 09.11.2014.

    Sheki is on the road again!

Komentiraj...
Vidi sve komentare