To je to što me zanima!

Vatrogasci došli na požarište pa otkrili plantažu marihuane

Požar je krenuo iz sušare zatvorenog pogona tvornice Sljeme u Sesvetama. U napuštenom pogonu netko je sadio marihuanu o čemu je obaviještena policija
Vidi originalni članak

Zagrebačka javna vatrogasna postrojba zaprimila je jutros u 9:29 sati dojavu o požaru na lokaciji zatvorenog pogona tvornice Sljeme, na adresi Kelekova bb, Sesvete, priopćila je  Kristina Martinović, voditeljica Odjela za komunikacije Ured za upravljanje u hitnim situacijama. Iz Ureda su pojasnili i kako su vatrogasci izašli na teren s tri vozila i deset vatrogasaca iz vatrogasne postaje Dubrava.

Požar je krenuo iz sušare, a dimilo se kroz krov objekta. Požar je ugašen, dok se trenutačno radi na odimljavanju prostora. Uzroci požara znati će se nakon provedene istrage, pojasnila je Martinović. 

Izlazak na teren vatrogasce je doveo do otkrića koje ih je nemalo iznenadilo. Naime, zapušteni pogon netko je pretvorio u plantažu marihuane o čemu je obaviještena policija. 


 
Idi na 24sata

Komentari 25

  • _l_ 13.06.2012.

    Nisu ni bukovače kao što su nekad bile

  • tino1 13.06.2012.

    da to opet ne sadi sfora mislim na onok matoševiča iz popovca ma misli i ta naša murija nemre stat na kraj toj trvi kad se točno zna da je imaaaaa ne kile i kile po sesvetama poštenije da se legalizira po ko voli nek nek plača ko i ja za te proklete cigarete

  • pero djetlić 123 13.06.2012.

    ja nigdje ognja ne vidim, mislim da je sve namješteno

Komentiraj...
Vidi sve komentare