To je to što me zanima!

Shrvana majka: 'Nazvao me prije leta i rekao da izađem na terasu jer će letjeti iznad kuće'

U zrakoplovnoj nesreći u Srbiji poginula su dva vojna pilota. Iako su drugog tražili u nadi da se katapultirao iz aviona i preživio, oko 14 sati su pronašli njegovo tijelo
Vidi originalni članak

Pola sata prije leta Zvonko me nazvao i rekao mi da izađem na terasu jer će letjeti iznad naših kuća, ispričala je majka jednog od poginulih pilota, Zvonka Vasiljevića, čiji se avion srušio u petak ujutro u selu Brasina kod Malog Zvornika. 

POGLEDAJTE VIDEO: U Srbiji se srušio MiG-21

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Čekala sam ga "kao ozeblo sunce", on je naš ponos i dika u svakom smislu, i kao dijete, i kao čovjek, i kao pilot. Što se u međuvremenu dogodilo, ne znam - ispričala je majka, prenosi Kurir

Otac Dragan ispričao je da mu je Zvonko puno puta govorio kako nikada, ni pod koju cijenu, ne bi ostavio nekoga u avionu, a da se on katapultira.

TEŠKA NESREĆA KOD LOZNICE Vojni avion srušio se u Srbiji, pilot poginuo, a drugog traže?

- Nikada, naglašavao je, ne bi to učinio. Siguran sam da to ni sada nije učinio jer ga krasi snažan moral i profesionalnost - poručio je Dragan. 

Drugi pilot se navodno katapultirao iz aviona, i iako je postojala nada da je preživio, službe su pronašle njegovo tijelo oko 14 sati. 

Idi na 24sata

Komentari 48

  • 26.09.2020.

    Iskrena sućut obiteljima poginulih. I nemojte tu srat gluposti. To nisu ljudi koji su pucali po nama. Dogodilo se nažalost...a sutra će se isto dogoditi i kod nas.

  • 26.09.2020.

    Do neki dan su u kometarima srbi ismijavali Hr migove .

  • zolymedimurje@gmail.com 25.09.2020.

    Sucut Obitelji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare