To je to što me zanima!

Shrvani otac dva dječaka: Pokopao sam svoje anđele

Blizancima koji su umrli pri porođaju Ivan je dao imena Domagoj i Gabrijel. Njegovu ženu Biljanu su jedva spasili u Splitu gdje se još oporavlja...
Vidi originalni članak

Istragu oko smrti blizanaca u kninskoj bolnici policija je započela na zahtjev Državnog odvjetništva. Djeca Ivana (40) i Biljane (34) Ilić iz Knina umrla su 9. kolovoza pri porođaju. Potom je majka u kritičnom stanju hitno prebačena u KBC  Split, gdje se još oporavlja.
Otac je sam pokopao blizance na Gradskom groblju.
- Moji anđeli Domagoj i Gabrijel su pokopani, a samo želim da se istragom utvrdi istina kako se moja tragedija ne bi ponovila drugima - rekao nam je očajni Ivan i dodao da je nakon porođaja vidio krv u ženinim ustima.
- Liječnik mi je rekao da je ta tekućina u ustima posljedica žutice, da se tijelo čisti i sve će biti u redu. Tek kad je ginekolog u pomoć pozvao internista, utvrdili su da je ipak krv. Biljanu su jedva spasili u splitskoj bolnici - rekao je Ivan Ilić.
Misli da su kod nadzora trudnoće i samog porođaja napravljeni propusti. Ravnatelj kninske bolnice Hrvatski ponos Knin Oliver Ojdanić rekao je da će informacije o slučaju moći iznijeti tek za dva tjedna, kad bude obavljen cjeloviti nadzor - bolnički i inspekcije Ministarstva zdravstva.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • pitur 18.08.2010.

    Zao mi je sto se dogodilo,ali to je zivot i prestanite pisat komentare tipa Pocivali u miru i ta sranja ii te tuzne smajlice,nisu vam niko i nista a sutra dan necete ni pomislit na to dvoje djece.....A 24 sata nije smio uvesti komentiranje,jer ima takvih kretena da svoje frustracije lijece ode na ovoj stranici....

  • tigerin 18.08.2010.

    @xii, ne mislim - znam nazalost iz iskustva. niti meni niti muzu niti bilokome drugome nisu dali na sv.duhu vidjeti dijete ni dok je bio ziv, a jos manje kad je umro. i da stvar bude jos gora, lagali su i o tome kad je mali pokopan. razmisljali smo o tuzbi, ali cemu, naseg sina nijedan sud vise nece dici iz mrtvih. da ne skrecemo s teme, vrlo izvjesno je da su ocito dr. nesto zaribali, nek se istjera istina na vidjelo i nek plati tko je kriv. roditelji, drzite se

  • pravoglasa 18.08.2010.

    naravno da su krivi. naivac smao može povjerovati u drugo. oni se štite među sobom.. a to da se ne daju tijela, mislim da bi nekoga ubila i odležala da mi se to dogodi! pa bi počeli davati tijela zbog svoje sigurnosti!

Komentiraj...
Vidi sve komentare