To je to što me zanima!

Shrvani su: Sin Joea Bidena preminuo od tumora na mozgu

Američki potpredsjednik tuguje zbog smrti najstarijeg sina koji je preminio u subotu nakon borbe s teškom bolesti koja mu je prvi put dijagnosticirana još 2013. godine
Vidi originalni članak

Američki potpredsjednik Joe Biden shrvan je zbog smrti svoga sina Beaua (46) koji je u subotu preminuo od tumora na mozgu. Vijest o smrti objavio je sam Joe Biden, kojem je, kako piše, srce slomljeno i od tuge nema riječi. 

Beau Biden bivši je glavni državni odvjetnik savezne države Delaware, a planirao se kandidirati za guvernera države Delaware 2016. godine.

Tumor na mozgu prvi put mu je dijagnosticiran 2013. godine, prošao je kemoterapije, operaciju i liječenje te su mu liječnici rekli da je ozdravio. No, bolest mu se vratila i prije mjesec dana je iznenada završio u bolnici. Beau je iza sebe ostavio suprugu Hallie te dvoje djece, Natalie i Huntera.

Zbog njegove smrti tuguje i američki predsjednik Barack Obama i njegova supruga Michelle koji su također izdali priopćenje u kojem navode kako su Beaua smatrali prijateljem.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • LANA555 31.05.2015.

    Jedino sto je posteno bio bogat ili sirotinja svi bu mo riknuli i bolest nepita.To je pravedno jedino

  • nikluk20 31.05.2015.

    nekad i sve pare svijeta i biti drugi čovjek SAD-a protiv bolesti apsolutno ništa ne znače...

  • digelante 31.05.2015.

    Eto, čovjek ima para a nije mogao kupiti zdravlje svoga sina. To je jedina pravda na ovome svijetu, možeš imati milijarde dolara, kuna, eura, itd, ali kad dođe red na tebe, nema tih milijardi, bilijuna, trilijuna kojima možeš kupiti zdravlje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare