To je to što me zanima!

Šibenik: 73-godišnja baka Mara ipak neće ići u zatvor

Baka Marija bi pala da podigne štapom, a kamoli da nekog napadne, kaže susjed Josip Nakić opisujući staricu kao povučenu i siromašnu ženu
Vidi originalni članak

Mari Petković (73) sa šibenskih Meteriza producent Zvonimir Sunara iz Zagreba platio je 1200 kuna kazne zbog koje je trebala ići na četiri dana u zatvor. No starici nismo uspjeli uručiti uplatnice o dokazu dobročinstva.
- Ovo je privatni posjed. Bez sudskog naloga nitko se ne smije približiti - upozorio nas je Marin sin Drago Stopar tjerajući nas iz dvorišta. Susjed Josip Nakić tvrdi da su problem prouzročili loši obiteljski odnosi.
- Sin stražari čitav dan ispred kuće kako je ne bi posjetili novinari. Sigurno ju je snaha prijavila, a ona se nije imala priliku braniti pred policijom ni sudom. Mara da nekog napadne? Kad bi i htjela, pala bi da ga podigne - rekao je Nakić.
O baki Mari susjedi pričaju kao o povučenoj, siromašnoj ženi koja je čitav život bila sluškinja u kućama šibenskih uglednika.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • entoni 21.11.2007.

    J...š državu u kojoj bi baka od 73 godine išla u zatvor a ubojice,luđaci,lopovi,manijaci,ratni zločinci šeču slobodni !

  • eva_greguric 20.11.2007.

    svaka čast gospodinu Sunari što je spasio bakicu! a kakva je to obitelj da svoju baku prijavljuje policiji.....žalosno....e, moja bakice, teško tebi s njima...a šta možeš kad si stara? pa zar ti ne mogu tvoji bližnji dati mira u starosti? sram ih bilo!

  • Bijela13 20.11.2007.

    ma gluposti čiste gluposti.........

Komentiraj...
Vidi sve komentare