To je to što me zanima!

Šibenik: Osoblje zaključalo ženu u zahodu ginekologije

Vodičanku Anitu Paladu u zahod ambulante su zaključali sestra ili liječnik i otišli kući. Pacijenti su uzbunili osoblje. U zahodu je bila 30-ak minuta
Vidi originalni članak

Vodičanku Anitu Paladu nije uznemirio pregled kod liječnika, nego ono što se dogodilo nakon pregleda. Nakon pregleda kod liječnika u petak otišla je u zahod u ambulanti Službe za ginekologiju i porodiljstvo u šibenskoj poliklinici, a kad je nekoliko minuta poslije pokušala izaći iz ambulante, naišla je na zaključana vrata. Nije mogla van, a pacijenti koji su čekali u obližnjem laboratoriju odmah su uzbunili osoblje i vatrogasce. Žena je u zahodu ostala zaključana 30-ak minuta.
- Srećom, došla sam preuzeti smjenu pola sata prije nego svakog dana. Otključala sam vrata i našla ženu kako sjedi. Zaključali su je sestra ili liječnik smjene na odlasku - rekla nam je medicinska sestra popodnevne smjene, koja je željela ostati anionimna. Pojasnila je kako je zahod u ginekološkoj ambulanti jedini na čitavom katu te da moraju zaključavati ambulantu kako se netko ne bi uvukao i nešto ukrao.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • reklakazala 22.03.2008.

    ovo bi vijest da je gospođa ostala 30 dana u zahodu, a ne 30 mn. Toliko ja ostajem u svom zahodu kada se**m...

  • student_ri 21.03.2008.

    Nije mi baš jasno...jedni su otišli kući i ostavili ženu zaključanu, a druga sestra je došla preuzeti smjenu i to pola sata ranije pa ju je našla!!!Nekako bi bilo logično da za tu plaću koju već imaju mogu sačekati kraj svoje smjene i kolege da dođu preuzeti smjenu pa onda otići kući. Znači-opomena osoblju zbog prijevremenog odlaska s posla!!!

  • traktor 21.03.2008.

    made in croatia............

Komentiraj...
Vidi sve komentare