To je to što me zanima!

Signale snimljene u Indijskom oceanu nije poslala crna kutija

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Vlasti definitivno vjeruju da signale nisu poslali uređaji iz kokpita zrakoplova već da ih je odaslao neki drugi izvor koji nije povezan s MH370, rekao je izvor iz mornarice
Vidi originalni članak

Četiri akustična signala koja su tijekom potrage za nestalim zrakoplovom Malaysia Airlinesa zabilježeni u Indijskom oceanu vjerojatno nije odaslala crna kutija , izjavio je dužnosnik američke mornarice, a prenosi CNN .

Priznanje je stiglo u srijedu nakon što su istraživači zaključili prvu fazu potrage za zrakoplovom koji je nestao prije gotovo tri mjeseca . Pretražena je površina od oko 852 kvadratna kilometra .

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vlasti sada definitivno vjeruju da signale nisu poslali uređaji iz kokpita zrakoplova već da ih je odaslao neki drugi izvor koji nije povezan s letom MH370, objavio je Michael Dean, zamjenik direktora oceanskog inženjeringa američke mornarice.

- Da su signali došli iz crne kutije, istraživači bi ju sigurno pronašli - rekao je i dodao da su i ostale zemlje uključene u potragu došle do istih podataka.


Idi na 24sata

Komentari 19

  • 29.05.2014.

    A čiji je to onda bio signal, Levijatanov?

  • Prva Proleterska 29.05.2014.

    Ajmo redom , pa da vidimo ko je ovde lud odnosno nesposoban. Crna kutija ili šta već , svojim signalom omugućava svoje traženje spasiocima. E taj signal je muzika, odnosno zvućna kulisa, odnosno na toćno unaprijed nastavljenoj frekvenciji redosled oddaslanih signala. Sad ima ju li svi avioni isti signal na crnoj kutiji ili ne nije bitno , jer se postavlja pitanje , kako može biti, da kad neko viče AAAAA strućnjaci ustanove , da je to u stvari BBBBB , koji odgovara signalu iz crne kutije? Kakvi su to strućnjaci?

  • SinišaFezi 29.05.2014.

    svemirci oteli avion, signali u moru od svemiraca. sve je moguće

Komentiraj...
Vidi sve komentare