To je to što me zanima!

Silovao mladu Irkinju: Taksistu s Hvara četiri godine zatvora

Hvarski taksist (37) osuđen je zbog silovanja Irkinje (21) prošlog ljeta na Hvaru. Ona je svjedočila video linkom iz Dublina. Tijekom svjedočenja se rasplakala
Vidi originalni članak

Hvarski taksist (37) na splitskom je sudu nepravomoćno osuđen na četiri godine zatvora zbog silovanja 21-godišnje Irkinje prošlo ljeto na Hvaru. 

Irkinja je svjedočila video linkom iz Dublina. Tijekom svjedočenja se rasplakala. Opisala je da ju taksist silovao dok ju je vozio iz diskoteke u hostel. 

Prilikom prijave policiji imala je natučeno koljeno, prljave podlaktice i stopala te joj je izmjereno 1,4 promila alkohola u krvi. Taksist je sve negirao.Tvrdio je da je tad imao drugu vožnju. Osobe koje je navodno vozio nisu pronađene.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • tuzibaba_1 19.11.2015.

    krivi alat stavio, da je uguro prst bilo bi tretirano kao rukovanje. greška u koracima

  • Derim 19.11.2015.

    Po meni ne odobravam postupak taxiste-al zar nije problem u picu-isto tako je mogla proci jos gore izgubit glavu,pasti,ugusiti se,podletiti pod auto itd itd!Znaci idem se ja napit i bude sve ok-sama sa 21 god.odes ko zna gdje i ostavis lijep primjer-odvalis se!Fuj-nema veze kazna taxisti al bi pukao ja i njoj kaznu za alkoholizirano stanje!

  • 19.11.2015.

    Evo, a da ju je "samo" ubio, dobio bi uvjetnu. To je naše pravosuđe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare