To je to što me zanima!

Silovao suprugu, tukao djecu: Kažnjen je s 2,5 godine zatvora

U zadnje vrijeme u jako sam dobrim odnosima sa svojom suprugom iako je u tijeku rastava, rekao je optuženi, koji je priznao nedjela, na Županijskom sudu u Zagrebu
Vidi originalni članak

Muškarac (40) nepravomoćno je osuđen na djelomičnu uvjetnu kaznu od 2,5 godine zatvora zbog silovanja supruge i nasilja nad svojom djecom. 

- Priznajem krivnju. Žao mi je zbog ovog postupka, pogotovo zbog djece koju volim. U zadnje vrijeme u jako sam dobrim odnosima sa svojom suprugom iako je u tijeku rastava. Brinem se za svoju ženu i djecu, našao sam im stan i plaćam stanarinu već dvije godine jer moja supruga ima malu plaću. Za djecu dajem novac i pored onog iznosa koji je određen kao alimentacija, plaćam im i instrukcije - rekao je optuženi.

STRAVA U SREDIŠNJOJ HRVATSKOJ Dobio je deset godina i pet mjeseci zatvora jer je silovao maloljetnicu pa joj prijetio

Sud je olakotnim cijenio njegovo priznanje, neosuđivanost kao i to što skrbi o obitelji, a otegotnih okolnosti nije našao te ga je nepravomoćno osudio na jedinstvenu zatvorsku kaznu od 2,5 godine.

Šest mjeseci će u zatvor, a ostatak kazne bit će na uvjetnoj ako u sljedeće tri godine ne počini novo kazneno djelo. 

Terete ga da je od lipnja 2015. godine do svibnja 2018. godine, kad bi htio imati seksualne odnose sa suprugom, a ona to odbila, nasrnuo na nju, nasilno je svlačio, šamarao, udarao po cijelom tijelu...

'TRAŽIO JE DA SE BACIM U SAVU' Osuđeni silovatelj izašao iz zatvora pa pretukao curu: Prijetio se da će mi silovati kćer

Iako ga je supruga odgurivala od sebe i plakala svukao bi je te nasilno u nju penetrirao. Također je suprugu vrijeđao, a u svibnju 2018. godine joj je rekao "moraš se od mene rastati i otići u Libanon bez ikakvih prava i napustiti djecu. U suprotnom ću te ubiti, raskomadati i u vreći poslati tvojoj obitelji".

Maloljetnog sina vrijeđao je da je magarac i šamarao ga, a vikao je i na maloljetnu kćer koja se žalila majci da je i tuče. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • filipdokoza124@gmail.com 27.07.2022.

    sam daj Silovati Može sad 

  • spirit lamp 15.11.2021.

    Poslat ovo musko $#%&&! natrag od  kuda je doslo a zenu  I djecu  u sigurnu  kucu  da se oporave. Nijedna zena I dijete ne zasluzuje fizicko  maltretiranje  ni  od  koga.

  • raven1 11.11.2021.

    Imigranti iz Libanona, piše na drugim portalima. Nedavno stigli, djeca im čak niti ne govore hrvatski jezik.

Komentiraj...
Vidi sve komentare