To je to što me zanima!

Silovao svoju sestru, ona mu s 12 godina rodila kći

Vicky Jaggers (34) prijavila je zlostavljanje nakon 18 godina jer joj je brat silovao i oteo djevojku. Šutjela je jer nije željela povrijediti obitelj
Vidi originalni članak

Vicky Jaggers (34) iz Essexa u Velikoj Britaniji više je puta silovao pet godina stariji brat David. S 12 godina rodila mu je i dijete, curicu Kirsty. Odlučila je progovoriti 2004. godine nakon što su izdali tjeralicu za njenim bratom zbog silovanja i otmice svoje djevojke. DNK test je potvrdio očinstvo, a Vickyjino svjedočenje ga je smjestilo u zatvor na najmanje šest godina.
- Davidovo zlostavljanje uništilo mi je djetinjstvo. Morala sam 18 godina lagati obitelji o Kirstyjinom ocu jer bi ih istina dotukla - napisala je Vicky u svojoj knjizi 'Tišina' u kojoj opisuje zlostavljanja. Vicky je brat napao dok je spavala u sobi iznad puba koji su držali njihovi roditelji.
- Nisam imala pojma što je radio, sve se činilo nestvarnim. Ništa nisam znala o seksu, ali sam znala da to što David radi nije ispravno. Sjećam se boli i straha - prisjeća se Vicky. Provela je noć plačući, a vrata je zaglavila ormarom u slučaju da se vrati. Htjela je sve ispričati roditeljima, ali od straha prema bratu nije mogla. Silovao ju je još dva puta. Nedugo nakon zadnjeg napada odselio je živjeti s prijateljem. Nije znala do zadnjeg tromjesečja trudnoće da nosi njegovo dijete. Roditeljima je rekla da je otac dječak kojeg je upoznala ljeto prije.
- David se uskoro doselio bliže. Mora da je znao da je Kirsty njegova, no srećom nije pokazivao nikakav interest za nju - priča Vicky koja je kasnije rodila još četvero djece te se prije sedam godina udala za muškarca svog života Kellyja (39). No ni njemu nije mogla reći istinu, sve dok nije izdana tjeralica za Davidom. Sudili su mu i za silovanje sestre po dvije točke, no dobio je samo godinu dana zatvora. Prije toga David je 1989. zadavio svoju djevojku i prosjedio s truplom cijelu noć na kauču. Tada je osuđen na šest godina. Njihova kćer je sasvim zdrava. Ponosna je, kaže, na mamau, jer zbog nje David više neće ozlijediti ni jednu ženu.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • erepublik 02.07.2009.

    http://www.erepublik.com/en registrirajte se besplatna igra igrajte za Hrvatsku !!

  • tajnamoja 02.07.2009.

    Sama sebi nećakinju rodila, užas.

  • gunnerOS 02.07.2009.

    incest je igra za cijelu obitelj.. :-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare