Obavijesti

News

Komentari 25

Silovao svoju sestru, ona mu s 12 godina rodila kći

Silovao svoju sestru, ona mu s 12 godina rodila kći
4

Vicky Jaggers (34) prijavila je zlostavljanje nakon 18 godina jer joj je brat silovao i oteo djevojku. Šutjela je jer nije željela povrijediti obitelj

VIDEO

Vicky Jaggers (34) iz Essexa u Velikoj Britaniji više je puta silovao pet godina stariji brat David. S 12 godina rodila mu je i dijete, curicu Kirsty. Odlučila je progovoriti 2004. godine nakon što su izdali tjeralicu za njenim bratom zbog silovanja i otmice svoje djevojke. DNK test je potvrdio očinstvo, a Vickyjino svjedočenje ga je smjestilo u zatvor na najmanje šest godina.
- Davidovo zlostavljanje uništilo mi je djetinjstvo. Morala sam 18 godina lagati obitelji o Kirstyjinom ocu jer bi ih istina dotukla - napisala je Vicky u svojoj knjizi 'Tišina' u kojoj opisuje zlostavljanja. Vicky je brat napao dok je spavala u sobi iznad puba koji su držali njihovi roditelji.
- Nisam imala pojma što je radio, sve se činilo nestvarnim. Ništa nisam znala o seksu, ali sam znala da to što David radi nije ispravno. Sjećam se boli i straha - prisjeća se Vicky. Provela je noć plačući, a vrata je zaglavila ormarom u slučaju da se vrati. Htjela je sve ispričati roditeljima, ali od straha prema bratu nije mogla. Silovao ju je još dva puta. Nedugo nakon zadnjeg napada odselio je živjeti s prijateljem. Nije znala do zadnjeg tromjesečja trudnoće da nosi njegovo dijete. Roditeljima je rekla da je otac dječak kojeg je upoznala ljeto prije.
- David se uskoro doselio bliže. Mora da je znao da je Kirsty njegova, no srećom nije pokazivao nikakav interest za nju - priča Vicky koja je kasnije rodila još četvero djece te se prije sedam godina udala za muškarca svog života Kellyja (39). No ni njemu nije mogla reći istinu, sve dok nije izdana tjeralica za Davidom. Sudili su mu i za silovanje sestre po dvije točke, no dobio je samo godinu dana zatvora. Prije toga David je 1989. zadavio svoju djevojku i prosjedio s truplom cijelu noć na kauču. Tada je osuđen na šest godina. Njihova kćer je sasvim zdrava. Ponosna je, kaže, na mamau, jer zbog nje David više neće ozlijediti ni jednu ženu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

Održali govore: Zoran Milanović pozdravio Plenkovića i čestitao svima u nabavci aviona Rafalea
VIDEO: STIGLO ŠEST BORBENIH AVIONA

Održali govore: Zoran Milanović pozdravio Plenkovića i čestitao svima u nabavci aviona Rafalea

Milanović je čestitao svima koji su sudjelovali u nabavi Rafalea. Podsjetio je na Rudolfa Perešina i ostale pilote koji su "dali čudo" u vremenima stvaranja države.
VIDEO Tragedija u Kaštelima: Poginula je bolesnom suprugu pred očima, vraćali se iz bolnice
OKLIZNULA SE

VIDEO Tragedija u Kaštelima: Poginula je bolesnom suprugu pred očima, vraćali se iz bolnice

Vještak Stanko Smodlaka  je potvrdio da je u nesreći smrtno stradala žena od udara vlaka koji se kretao iz Perkovića prema Solinu