To je to što me zanima!

Silvio Berlusconi je crtao gaćice na summitu EU-a

Talijanski premijer je na summitu EU-a slikao gaćice i crteže je slao šefovima vlada. Engleski premijer Gordon Brown je njegov crtež ignorirao...
Vidi originalni članak

Talijanski premijer Silvio Berlusconi (73) ne prestaje šokirati. Posljednji je od njegovih gafova ponovno iznenadio čelnike na summitu Europske unije u Bruxellesu. Nestašni Berlusconi kratio je vrijeme crtanjem ženskog rublja dok su čelnici raspravljali o tome kojom će svotom novca pomoći siromašnim zemljama u borbi protiv klimatskih promjena. Berlusconi je crtež, koji je nazvao “Žene - gaće kroz stoljeća”, slao čelnicima preko stolova. Engleski premijer Gordon Brown crtež je ignorirao.
Drugi čelnici, među kojima su bili njemačka kancelerka Angela Merkel, francuski predsjednik Nicolas Sarkozy i irski premijer Brian Cowen, isprva su mislili kako Berlusconi računa koliko može pomoći siromašnim zemljama te su se neugodno iznenadili kad su na papirićima vidjeli da je riječ o ženskom rublju. Njemačku premijerku Angelu Merkel talijanski je premijer i prije šokirao. Tijekom njezina posjeta palači u Trstu iskočio je iza jednog od stupova i povikao: “Ku-ku!”. Merkel se prestrašila.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • trešnja 14.12.2009.

    Jedni se rugaju otvoreno,a drugi onako profinjeno i preko određenih političkih poteza...rugaju se svi !!!!

  • kolektor 14.12.2009.

    zanimljivo kako ga ovdje u Hrvatskoj podržavaju isti primitivni, bahati, neodgojeni, polupismeni desničari kakve i on sam ima za birače takvog profila u Italiji..imamo i mi takvih berlusconija na bacanje...jedan pogled na sjednicu sabora i sve je jasno.

  • fax 14.12.2009.

    živi je on debil a ne legenda. da je nešto napravio, nešto kvalitetno ma shvatio bi i da glumi tarzana svaki dan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare