To je to što me zanima!

Silvio Berlusconi pod istragom zbog trbušne plesačice (17)

Trbušna plesačica Ruby je kazala kako je premijer organizirao orgije u svojoj vili. Bijesna oporba zbog tog seks skandala je tražila da Berlusconi podnese ostavku
Vidi originalni članak

Talijanski premijer Silvio Berlusconi je pod istragom zbog sumnje da je upleten u slučaj prostitucije. Trbušna plesačica Ruby (17) iz Maroka, rekla je nedavno kako je spavala s Berlusconijem te da je premijer u svojoj vili organizirao orgije.

Odbacio je navode mlade Marokanke

Talijanski premijer Silvio Berlusconi odbacio je navode mlade Karime Keyek (17), poznatije kao Ruby. Bijesna oporba zbog tog seks skandala je tražila da Berlusconi podnese ostavku. Ruby, trbušna plesačica, medijima je ispričala da je prošle godine za Valentinovo od Berlusconija dobila 7000 eura.

Parlament mu izglasao povjerenje

Talijanski je parlament nedavno jedva izglasao povjerenje premijeru, koji je siguran kako će mandat odslužiti do kraja. Politički analitičari su najavili prijevremene izbore u Italiji sljedeće godine jer se vlada održala na glasovanju o povjerenju samo zbog tri glasa.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • mrsax01 16.01.2011.

    ima 17 al radi posao koda joj je najmanje 40!

  • čekipeki 16.01.2011.

    Ja tu ne vidim problem :)

  • MoonShadow 16.01.2011.

    17god čovječe a vidi je. I ja bi tako na njegovu mjestu samo bi se ja pobrinuo da mala pazi šta na okolo priča.Čovjek ko berlusconi si može priuštiti da joj iskešira malo više od 7 soma eura.

Komentiraj...
Vidi sve komentare