To je to što me zanima!

Šimić: Vjerujem da ćemo novu Vladu formirati sljedeći tjedan

Nakon konstituiranja Sabora, izbora predsjednika i radnih tijela, što će se dogoditi u petak, ide se na izglasavanje pojedinih točaka oko kojih smo se usuglasili s partnerima iz HDZ-a, rekao je Šimić
Vidi originalni članak

Član pregovaračkog tima Mosta Miroslav Šimić rekao je u ponedjeljak u RTL Direktu kako vjeruje da ćemo novu vladu dobiti sljedeći tjedan. 
- Nakon konstituiranja Sabora, izbora predsjednika i radnih tijela, što će se dogoditi u petak, ide se na izglasavanje pojedinih točaka oko kojih smo se usuglasili s partnerima iz HDZ-a. To će biti u petak popodne ili u ponedjeljak ujutro - to ovisi o sutrašnjem sastanku. Namjeravamo tijekom idućeg tjedna raspraviti sve točke i usvojiti promjene zakona. Dali smo jedan razuman prijedlog, ako dođe do otezanja procedure, utvrdit ćemo neki vremenski rok - rekao je Šimić.  Na pitanje hoće li uvjetovati HDZ-ove ministre i oni Mostove, Šimić je odgovorio:
- Naravno da ćemo razgovarati o svim kandidatima. Situacija prilikom konstituiranja ove Vlade se ne može usporediti s prethodnom. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • liliana 11.10.2016.

    Pa imate vremena ,ne žurite,možete sastaviti vladu i za 2 godine.

  • purgerica prva 11.10.2016.

    Ma sjajno! I podpredsjednik te Vlade nam bude vaš seljak, prostak, kaj je javno rekao: "nabijem vas na .urac!" Ma kako lijepo! Tom nije mjesto niti u Omišu, a kamo li u Vladi!

  • dahhmal 11.10.2016.

    Kaj se mene tice slobodno se vi jos formirajte koju godinu jer evo nama vlade a evo nama i odmah skuplje struje ,benzina i ko zna cega jos tako da je nama Hrvatima najbolje kada nema vlade

Komentiraj...
Vidi sve komentare