To je to što me zanima!

Sin (17) joj se ubio saznavši kako mu je djed zapravo otac

Armando Gomez (62) niječe da je otac devetero djece koje je rodila njegova kćerka (43) iako DNK analiza to dokazuje. Ona kaže da ju je zlostavljao od druge godine
Vidi originalni članak

Argentinska policija objavila je ime monstruma koji je 30 godina silovao kćer i s njome dobio desetero djece. Armanda Gomeza (62) uhitili su zbog krađe stoke što je njegova kćer Juana Elvira (43) iskoristila da oca prijavi i za silovanje te incest. DNK testovi su pokazali da je Gomez otac Juanine djece, iako on to niječe. Počeo ju je zlostavljati nakon što joj je majka umrla dok je imala dvije godine, a silovati kad je navršila 13.

- Nije bilo mjesta za bol, samo kazne, prijetnje, mučenje i djeca za koju se trebalo brinuti. Jedina druga opcija bila je smrt i nudio mi ju je stalno, rekla je Juana lokalnim medijima. Njen najstariji sin kojeg je rodila s 15 godina, ubio se dok je imao 17 saznavši tko mu je otac. Ostala djeca imaju između šest i 26 godina, prenosi Telegraph.

Monstrumu prijeti samo 20 godina zatvora.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Helen_1 07.12.2010.

    Gadi mi se ovaj bolestan svijet, ove monstruozno-poremećene priče.. To je jednostavno za ne vjerovati kakvim smo "ljudima" okruženi i čega sve ima na ovom svijetu..... Osobno mislim da zatvor ni ikakve stegovne mjere ne mogu pomoći u ovakvim situacijama, pa se držim one stare- oko za oko, zub za zub!!!!!

  • Ivana777_1 04.12.2010.

    nemogu sebi doci sta svega procitam u novinama pa to je strasno,niti jedna kazna mu ovdje na zemlji nece biti dovoljna,neka mu sudi Onaj gore,a ja bi ga najradije strpala u zatvor dozivotno i to na poseban odjel di su sami pederi pa nek lola uziva...sretno mu bilo....

  • maslina1 02.12.2010.

    ma sto se mi uopce cudimo, monstruma je bilo i biti će, a narod i zakoni su krivi što je toga sve više. kod nas su takvi zakoni kao da takve nagrađujemo što to rade. ne žalim za srednjim vijekom ali žalim za pokojim načinom kažnjavanja. kako ovog kazniti, odgovor je bar lak... zatvoriti ga na jednako dugo vremena i raditi redaljke na njemu dok mu crijeva ne ispadnu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare