To je to što me zanima!

Sin izgladnjivao majku, kad su je našli imala je samo 30 kila

Ženi (76) su prije tri mjeseca amputirali nogu pa je ležala u krevetu. Njezin sin ju nije hranio niti se brinuo za nju, nego je uglavnom s prijateljima pio po kafićima
Vidi originalni članak

Žena (76)  iz Poljske bila je toliko slaba i iscrpljena da nije mogla izgovoriti ni jednu riječ. Bila je teška samo 30 kilograma i samo su je trenuci dijelili od smrti. Liječnici i policija našli su ženu u stanu u kojem živi sa sinom i to nakon što su ih pozvali zabrinuti susjedi. 

Ženi je prije tri mjeseca amputirana noga i otada je bila u krevetu. Za nju se trebao brinuti sin, no on je uglavnom sa prijateljima pio po kafićima. 

Žena se trenutno nalazi u bolnici gdje se oporavlja, a njezin sin će odgovarati jer se nije brio za nju, piše u srijedu Fakt.  


Idi na 24sata

Komentari 50

  • ksena 20.06.2012.

    Majka je svašta u stanju pregristi radi svoje djece,ali kada se tu umješa alkohol ili droga, one ljubavi prema roditelju više nema. Čista agresija i samoljublje, roditelji su samo kamen spoticanja koji ti ne daju novce da se opiješ ili nafiksaš i jedini ti je cilj uzeti im što više da bi ti imeo za svoje prizemne želje. Majke su u stanju dugo žmiriti na ispade svoje djece, a kada oni odrastu i postanu jači, onda je već kasno i ne možeš više ništa promijeniti. Da mogu birati, sada bih se upisala u starački dom da ne budem nikome na teret i da ne doživim ovakvu strahotu od vlastite djece, a moglo bi se dogoditi.

  • JosipNedic 10.06.2012.

    krme jedno ne odgojeno -.- hh a ona je njega mogla dok je on bio nesposoban :@ ti sve treba po kratkom postupku! -.- hh

  • winterlady 10.06.2012.

    eto sto dozivi majka koja ga je nosila 9 mj.,brinula se,odricala radi njega,da to dijete na kraju popljuje sav trud i ljubav.pa iskreno kakav je to covjek?ja ne bih mirno spavala da napravim to svojim roditeljima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare