To je to što me zanima!

Sin novog predsjednika: Ante Jakov krenuo očevim stopama

Ante Jakov rođen je u Bruxellesu, za vrijeme dok je njegov otac bio savjetnik u hrvatskoj misiji pri NATO-u i EU. U Zagrebu je završio Klasičnu gimnaziju, a pravo je upisao na Sveučilištu u Groningenu...
Vidi originalni članak

Novi hrvatski predsjednik Zoran Milanović otac je dvojice sinova: Ante Jakova (21) i Marka (15). Stariji sin Ante Jakov pravi je očev nasljednik, budući da izgledom podsjeća na njega, a želja mu je postati i pravnik kao otac.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ante Jakov rođen je u Bruxellesu, za vrijeme dok je njegov otac bio savjetnik u hrvatskoj misiji pri NATO-u i EU. U Zagrebu je završio Klasičnu gimnaziju, a pravo je upisao na Sveučilištu u nizozemskom Groningenu. Tamo je upoznao djevojku Silviju Ottinetti, piše Večernji List.

Pogledali smo njegov profil na Facebooku. Pun je romantičnih fotografija s djevojkom Silvijom, koja se prošle godine preselila u Indoneziju.


 

 

Idi na 24sata

Komentari 124

  • cicinakitu 07.01.2020.

    Zasto mu se ne bi procackalo malo o djeci? Sad mi je jasno zasto se o kulturi i prosvjeti nije pricalo na suceljavanju, jer studiranje njihove djece vani je pljuvanje u lice hrvatskim sveucilistima, ako si prvi covjek hrvatske. To je u rangu ministra zdravstva hebranga i operacija jaja u austriji umjesto u svojoj zemlji u svom zdravstvu....sve su to hdzeova posla...hdz i sdp su isti, sto potvrdjuju one floskule o ptici i lijevom i desnom krilu. Hdz je desno krilo, ovi lijevo krilo, samo sto nitko ne govori da je to ptica zarazena kugom ili slicnom smrtonosnom bolestinom...

  • Bljah 07.01.2020.

    On ima još jedno vanbračno dijete s nikolinom iz grupe Eni.. To ste zaboravili spomenut

  • foxmoore 07.01.2020.

    Ljubomorni su mahom oni koji nisu sami uspjeli odškolovat svoju djecu ovdje.Za pustiti dijete da vani studira treba svakako najviše hrabrosti i povjerenja.Čestitam svima koji su to učinili.

Komentiraj...
Vidi sve komentare