To je to što me zanima!

Mitrovićev sin autom je usmrtio djevojku i dobio kućni pritvor

Sin Željka Mitrovića 2013. je usmrtio djevojku na pješačkom prijelazu i pobjegao s mjesta nesreće. Sad su ga osudili na 11 mjeseci kućnog pritvora i godinu dana ne smije voziti auto
Vidi originalni članak

Aleksandra Mitrovića, sina vlasnika TV Pink Željka Mitrovića, osudili su jučer u Beogradu na 11 mjeseci kućnog zatvora, uz elektronički nadzor, zbog prometne nesreće iz 2013. godine. Tad je na pješačkom prijelazu automobilom usmrtio 17-godišnju djevojku.

Osim što će morati odmarati kod kuće, mlađi Mitrović dobio je i zabranu upravljanja automobilom od godinu dana. Nije ga bilo na izricanju presude, javlja Nova.rs.

UMRLA NA MJESTU Sin vlasnika TV Pink terencem pregazio djevojku pa pobjegao

Sutkinja je rekla na izricanju presude da se Mitrović nije pridržavao propisa i kretao se brzinom većom od dozvoljenih 50 km/h i počinio teško djelo protiv sigurnosti prometa. Rekla je i da je presuda ista kao prethodna, odnosno da se u ponovljenom postupku nisu izmijenile okolnosti. Mitrović će morati platiti i sudske troškove.

Mitrović je djevojku (17) usmrtio BMW-ovim terencem, a u trenutku nesreće vozio je 81 km/h. Zbog siline udarca, djevojka je odletjela 29 metara. Nakon nesreće, Mitrović je pobjegao te se kasnije sam prijavio policiji u pratnji oca.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • JusticeLeague 07.10.2020.

    Ovakve slučajeve je nužno prenositi (kao i primjer našeg Ivana Primorca iz Makarske) da se ljudima utuvi u glavu da pravosuđe ništa ne radi, i da pravda za žrtve postoji samo ako uzmeš stvari u svoje ruke. To je realnost Balkana.

  • Irving 07.10.2020.

    Kao da sam to već negdje vidio. Ha, ha.

  • elokventni sitnozub 07.10.2020.

    Ako na ovome ostane, kriv je jedino otac djevojke.

Komentiraj...
Vidi sve komentare