To je to što me zanima!

Sin zadarskog liječnika i njegov prijatelj osuđeni na zatvor zbog silovanja djevojke (24)

Sin liječnika osuđen je na jedinstvenu kaznu u trajanju tri godine i šest mjeseci, dok je drugooptuženi dobio jedinstvenu kaznu u trajanju od tri godine i mjesec dana zatvora
Vidi originalni članak

Županijski sud u Zadru osudio je u utorak dvojicu mladih Zadrana, M.K. (24) i M.K. (25), za silovanje djevojke (24) iz Zadra koje se dogodilo u srpnju 2018. godine u Kapetanskom parku na Citadeli te u automobilu u Arbanasima.   

Sutkinja Iva Lovrin prvooptuženog M.K (25), sina poznatog zadarskog liječnika, osudila je na jedinstvenu kaznu u trajanju tri godine i šest mjeseci, dok je drugooptuženi dobio jedinstvenu kaznu u trajanju od tri godine i mjesec dana zatvora. Ujedno optuženi dvojac treba platiti sve sudske troškove. Na izricanju presude pojavili su se samo odvjetnici optuženih, javlja Slobodna Dalmacija.

Na ovu presudu mogu se žaliti.

Podsjetimo, mučna priča dogodila se u nedjelju 29. srpnja. Djevojka, tada 21-godišnjakinja, te je večeri nakon posla otišla na piće. Popila je dva pića pa se pridružila društvu vršnjaka za susjednim stolom, na njihov poziv.

NA ZRĆU I NOVALJI Ove sezone dva silovanja u tri dana na Pagu: Obojica slobodno šeću, jedan dobio mjeru opreza?

Poznavala je jednog od njih pet, a među njima je bio i dečko koji ju je kasnije silovao. Tu je popila još jednu whisky colu, nakon koje ju je uhvatila mučnina. Bila je pijana, navodno prvi put u životu, jer tog dana gotovo ništa nije jela. Društvo se nastaviti zabavljati na rivi, gdje se djevojka "spetljala" s prvooptuženim. U početku joj se svidio, čak su se i poljubili, no čitavo vrijeme je imala mučninu i počela je povraćati, donosi Slobodna. Zamolila ga je da je odvede kući, on ju je uzeo za ruku i poveo u obližnji Kapetanski park na Citadeli. Tu ju je, prema njenoj priči, prvi put silovao, iako mu nije pružala otpor jer je jedva stajala na nogama.

Potom je pozvao prijatelja s automobilom u namjeri da je odveze kući, no umjesto kući djevojku su odveli u Arbanase gdje je prvooptuženi "ponudio" pijanu djevojku svom prijatelju. Iako višestruko krupniji od nje, drugooptuženi nije uspio natjerati djevojku da ga oralno zadovolji. Prvooptuženi je onda djevojci predložio seks u troje. "To bi ti bila avantura života", kazao joj je i nakon toga je prisilio na oralni seks.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • raven1 03.11.2021.

    Samo da kažem koliko daleko ide krivosuđe: Županijski sud u Zadru ima obavezu imati ročišnik na kojem moraju napisati što rade taj dan, i imena i prezimena ovih tipova, za izricanje presude....evo baš danas im ništa ne piše u njihovom ročišniku, kao da nisu ništa radili....Znači da su osuđeni u Zagrebu, jednim klikom na ročišnik znalo bi im se ime i prezime, ali evo, baš ŽS u Zadru je odlučio da njihova imena i prezimena evo neće staviti na web stranicu. Krivosuđe !!!!

  • raven1 03.11.2021.

    Kako se preziva cijenjeni zadarski liječnik, koji je sinu nakon počinjenog kaznenog djela silovanja, kupio vrlo skup auto, da se u njemu kur*i gradom ????

  • raven1 03.11.2021.

    Nema druge. Hrvatski narod će morati referendumom intervenirati da se kazne za silovanje povise sa minimalno 10 do 50 godina zatvora. Malo za primjer ''sinovima liječnika''.

Komentiraj...
Vidi sve komentare