To je to što me zanima!

Sina (2) je zaboravio ostaviti u vrtiću? Dijete je umrlo u autu

Muškarac je rekao kako je njegov sin u automobilu bio od 9 do 16 sati, a kaže da je shvatio kako je ondje tek kad se vratio nakon cijelog dana. Policija istražuje slučaj
Vidi originalni članak

Policija istražuje smrt dječaka (2) iz Atlante, kojeg je otac satima ostavio u autu u vrućini. Justin Ross Harris (33) trebao je sina ostaviti u vrtiću na putu do posla, no zaboravio je na to te je dijete ostalo u autu.

Daily Mail javlja kako policija sumnja da se ne radi o nesretnom slučaju, već da je sve isplanirano. Sumnjaju u logičnost njegove priče, jer se neki detalji ne poklapaju, a muškarac je već ranije bio osuđen zbog nasilja prema djeci. 

- Puno se toga promijenilo od dojave o smrti dječaka do danas - rekao je policajac, koji je dodao kako ga je taj slučaj šokirao.

Muškarac je rekao kako je njegov sin u automobilu bio od 9 do 16 sati, a kaže da je shvatio kako je ondje tek kad se vratio nakon cijelog dana. Svjedoci su rekli da je muškarac pokušao oživjeti sina, a ubrzo su stigle hitna pomoć i policija.

Ipak, policija ističe da je istraga još u tijeku jer nisu sigurni da je dijete zaista od 9 sati bilo u autu. 

Idi na 24sata

Komentari 45

  • dadinjo0000 26.06.2014.

    laze mrcina, kako nevidjet dijete na sjedalu u autu!?!?!?!?!

  • Mustafa Aga 25.06.2014.

    Kada biste ziveli u Americi videli biste razno razne ljude koji su na jednom kriticnom ljudskom nivou...Mene ovo uopste ne iznenadjuje...

  • 24.06.2014.

    O Bože.....pa jel nitko nije vidio to dijete u autu?Sigurno je vrištalo...22 mjeseca nije malo...kako može zaboraviti samo,kako može????Tata moj dragi ja da sam na tvom mjestu kupio bih si pištolj s dva metka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare