To je to što me zanima!

Sina (5) ostavila u autu, kad se vratila doživjela je živčani slom

Tragedija u Rusiji: Majka Olesia Jeletskova (35) je otišla na intervju za posao. Kada se vratila našla je mrtvog sina. Dječja pravobraniteljica kaže kako stalno upozoravaju roditelje da djecu ne ostavljaju samu u vozilima
Vidi originalni članak

Oleg Gusev (5) umro je prošli tjedan nakon što se ugušio u vlastitoj bljuvotini. Majka Olesia Jeletskova (35) je dječaka zaključala u Kiju Cerato dok je u Moskvi otišla na intervju za posao.

Prozore na automobilu je zatvorila, a temperatura u vozilu je bila oko 24 stupnja Celzija. Kada se vratila do automobila, Olesia je pronašla mrtvo dijete. Doživjela je živčani slom i završila je u bolnici. 

- Došao sam na posao i vidio policiju i uplakanu ženu. Kasnije sam saznao da je došla na intervju za posao u našoj kompaniji i ostavila dijete zaključano u autu. Ugušio se i nitko mu nije mogao pomoći. Žena mi je izgledala normalno, valjda nije razmišljala - rekao je svjedok.

Policija istražuje smrt djeteta no majku nisu uhitili. Zakon koji je prošle godine usvojen u Rusiji zabranjuje ostavljanje djece same u vozilima i kazna je do dvije godine zatvora, piše The Sun

Dječja pravobraniteljica Ksenia Mishonova je rekla da stalno govore roditeljima kako ne smiju ostavljati djecu u vozilima niti kratko vrijeme jer je to opasno.

- Tako neodgovorno i neobjašnjivo zanemarivanje djece nažalost vodi do tragedija - rekla je Mishonova. 

Idi na 24sata

Komentari 44

  • Kukurik 24.08.2018.

    Ne vjerujem da je u vozilu vilo 24, prije vanjska teperatura što u vozilu može narasti dosta.. Bez obzira na razgovor za posao ili ne znam koji razlog to se ne radi.

  • Principe1 23.08.2018.

    Dobro ja ne kužim da nije mogla ostaviti prozor otvore a i msli 5g ništa ne zna, nisam da sudim nego iznosim svoje mišljenje 🤧

  • kažemja 23.08.2018.

    Kaže lik ...žena mi je izgledala normalno ?? Što to znači? Mnogi izgledaju normalno pa su totalni manijaci i kreteni. Ne bi ostavio psa , mačku u zatvorenom autu a ne vlastito dijete !! Treba ju za primjer drugima maksimalno kaznit a ne da ju se brani i opravdava kao što čine neki pojedinci . Nema tu nikakvog opravdanja ,kriva je ona i nitko drugi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare