To je to što me zanima!

Sina našla preko interneta, zavela ga i spavala s njim

SAD: Aimee Louise Sword sina je dala prije oko 10 godina na posvajanje, a 2008. ga je našla na Internetu te zavela dječaka. Sude joj za napad
Vidi originalni članak

Na sudu u Michiganu uskoro bi trebalo početi suđenje Aimee Louise Sword (35) iz Waterforda. Ona je prošlog ljeta preko interneta pronašla sina kojeg je prije desetak godina dala na posvajanje. Nakon što je upoznala sina, koji je sada tinejdžer, Aimee ga je zavela i silovala. Njihova 'veza’ trajala je sve do jeseni prošle godine, a tada ih je razotkrila socijalna služba kojoj se dječak povjerio. U travnju se žena predala policiji, a puštena je u srijedu. Sud joj je odobrio jamčevinu od 3000 dolara. Iako su ju prvo željeli optužiti za tri kaznena djela, sudac, koji je preispitao optužnicu, odlučio je da će joj se suditi samo za seksualni napad. Iz tužiteljstva nisu htjeli reći je li dječak znao da je žena s kojom je bio u vezi njegova majka. Aimeein odvjetnik Kenneth Burch rekao je da se ona jako teško nosi s ovim optužbama te kako se nada da će se dokazati da nije kriva za silovanje sina. Majka silovateljica je progovorila i na svom profilu na MySpaceu gdje je napisala da se trudi 'svladati i najteže prepreke’ te da snagu pronalazi u riječima glazbenice Lil’ Kim.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • parki 14.09.2009.

    ubit pa ponovo reanimirat pa ponovo ubit

  • bellaUna 14.09.2009.

    ne mogu vjerovati da još potsoje ljudi koji misle da žena ne može silovati muškarca! e da je takvima pročitati neko drugo štivo!

  • marinko_mali 13.09.2009.

    najvjerojatnije je mali izmislio , je se htio pakosno osvetiti materi ... ostavila si me prije 10 godina, pa ćeš sad platiti bokca svoga ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare