To je to što me zanima!

Sinčić: Prebacujemo donaciju kuće drugoj obitelji, počeli smo raditi s krivim ljudima

Zastupnik u Europskom parlamentu Ivan Vilibor Sinčić izjavio je u subotu da se povlači iz donacije kojom je imao namjeru obnoviti jednu kuću kod Petrinje te da resurse prebacuje na obnovu kuće drugoj obitelji u Glini
Vidi originalni članak

On je kazao da su shvatili da su počeli raditi s "krivim ljudima", a to nisu odmah provjeravali u žaru da što prije pomognu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ne možemo dopustiti da netko komu smo dali novac i tko ima kuću prijeti našim volonterima i da se bahati, kazao je Sinčić na konferenciji za novinare ispred Ministarstva gospodarstva u Zagrebu.

Pokazao je obavijest Općinskog državnog odvjetnika u Sisku u kojoj stoji da je protiv osobe kojoj su počeli graditi kuću, mlađeg punoljetnika S.K., podignuta optužnica pred Općinskim sudom u Sisku zbog kaznenog djela prijetnji.

NA POLA SU MANDATA Loše im ide: Politico proglasio Kolakušića i Sinčića najvećim luzerima u EU parlamentu

Sinčić je, najavio da će sagraditi kuću mladoj obitelji u Glini s malim djetetom, te da će o tome na vrijeme izvijestiti javnost.

Dosadašnju konstrukciju od industrijske konoplje prenijet će, kaže, na novo gradilište. Takvi materijali mogu se koristiti po suhom vremenu, pa će gradnja vjerojatno početi na proljeće, rekao je.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Zmejz 21.02.2022.

    O Bože sramote li!!!! Treba ga izbacit iz EU....rade i na takvom zakonu! 

  • 20.02.2022.

    Predstavlja Hrvatsku u EU??? Prestrašno

  • os-lega 19.02.2022.

    Tko o čemu poštenjačina o poštenju!

Komentiraj...
Vidi sve komentare